|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי שללחם מקמח לבן יש אותו אינדקס גליקמי ללחם שעשוי מחיטה מלא טרום נבוטה? איפה זה רשום? נשמע לי לא הגיוני קצת...אני אוכל לחם לבן מיד אחרי האימון ובמשך היום רק חיטה מלאה(עינן). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
הGI שלהם זניח 10 לפה או 10 לשם רשום את זה בכל חור חפש בגוגל. גם פירכיות אורז GI 110 ועדיין אוכלים אותם בחיטוב ... שוב הGI אין לו פאקטור רק מסביב לאימון זה מיותר לייחס לזה חשיבות ועוד לחפש על זה ערכים ולחפור באינטרנט בשביל השטות הזו שעשו מזה כזו תעמולה. אם אתה סוכרתי אתה חייב לחיות לפי זה אם לא אז שלום על ישראל... ציטוט:
יש לך את לחם עינן אריזה צהובה או אדומה או כחולה , כאשר לכל אחד סגולות משלו הכחול זה לחם קל , פרוסת לחם קל שוקלת כחצי מפרוסת לחם מלא ומלאה באוויר מה שמקנה לך תחושת שובע לאחר האיכלה של הפרוסה כמו כן הטעם יותר גרוע מלחם מלא אבל בפרוסה יש חצי מהקלוריות שיש בפרוסה לחם מלא (40 קלוריות לעומת 80 בלחם מלא) |
||
![]() |
![]() |