|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נמוך - זה אצלכם עבה גבוה - זה אצלכם ארוך לא חשבתם על זה שיש מפלצות שהתברכו בעובי של מקרר וגובה של ארון ביחד?! לא כל הגבוהים הם ארוכים ודקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() עזוב אליאב הם לא מבינים, קשה להם כנראה..
אם בן אדם נמוך יאכל כמה שהוא צריך ויתאמן כמה שהוא צריך הוא יגדל אם בן אדם גבוה יאכל כמה שהוא צריך ויתאמן כמה שהוא צריך הוא יגדל, אז כן הגדול יאכל יותר באופן טכני, אבל באופן יחסי הוא יאכל אותו הדבר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() וואלה אחי ניראה פיצוץ!
דבר שני ניראה לי ראיתי אותך ביום שישי אבל בלי התספורת הזאת..אם התספורת הישנה שלך באיזו טרנטה אם עוד אחד שדומה לך ועוד 2 כוסיות מאחורה יש מצב? ומזו התספורת הזאת יא נאצי חחחחח יפה מאוד אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חחח :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט ניסחתי את זה במילים שונות דיייחייייי אתה עושה ממנינ וב רצח ![]() ![]() לא אמרתי שגבוהים הם ארוכיםםם213.!@?#!@?#!@ ידי כבר מה אתה כבר לא מבין אותי אני ברוגז איתך2!3?!@?#!?@# מה בובי לאשלי לא סוס באטיסטה לא סוס גולדנברג לא סוס אנדקטייקר לא סוס ג'ון סינה לא סוסס הם סוסיםםם טוב אל הייתי צריך לשוח הודעה אפילו רצחת לי את האמא עכשיו אני לא מדבר איתך :X התכוונתי שלנמוכים ההיקפים הקטנים עושים רושם גדול כי לנמוכים היקף גבוה של גבוהים יעשה אותם מגודלים ולמגודלים שהם עם היקפים גבוהים אם הם יהיו עם ההיקפים של הנמוכים הם יהיו שחיפים בעצם תיקנתי את הבחור ההוא אבל איזה אתה כבר לא מבין אותי ![]() וHOMIE יא בוגד בדרום אמריקאיים לא מדבר איתך גם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ספרטני אמיתי חחח
אחלה חיטוב אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() אחלה חיטוב חבריקו שיחקת אותה
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז 'אמת אני הייתי ארוך וקטן עם מותניים רחבות יותר מהכתפיים...
התספורת יורדת עוד מעט עקב הגיוס.... תודה לכולם על התגובות.... ונייט וולף-לא יום שישי היה בלי כוסיות......=( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() בונה מסטיק אתה דפוק,
יש פרופורציות מסויימות לגוף האדם, שחיף גובה 170, יהיה נגיד עם יד 30 ושחיף גובה 200 ס"מ יהיה עם יד 38-40 בשביל ששניהם יראו טוב יותר, אומנם כביכול אולי מדוע הגבוה צריך לעלות יותר בס"מ בהיקף, נניח להגיע ל55 ס"מ, בעוד שה170 רק לכ 38-40 אבל הוא יעלה באותו הקצב (נניח שיש להם אותה גנטיקה ב"תחום" של עלייה בשריר וכל הקקי שקשור לזה אין לי כוח לפרט וגם חלק מהדברים אני לא יודע בדיוק איך קוראים להם) כמו הנמוך, אם שניהם יתאמנו באותה עצימות ויאכלו אותה הכמות, הכל באופן יחסי כמובן, ככה שזה לא קשור אם הבן אדם גבוה או נמוך.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() מה אנשים פה נכנסו לסרטים שלגבוהים יותר קשה לצבור מסה ונפח הכל הוא יחסי לעין זה רק תעתוע
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח סתם עכשיו ברצינות , למה לא? בהנחה שלשניהם אותו קצב התפתחות מה הבעיה פה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כי באופן טכני, נניח הגוף שלו ישתמש ב1000 קלוריות ביום לעלות כמסת שריר,
והשני נניח 500 קלוריות ביום, ושניהם סיפקו את הכמות הנזקקת של קלוריות, אז הם יעלו "אותה כמות" באופן יחסי של שריר.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן אבל יש גורם מגביל
הגוף מוגבל לכמה שהוא יכול לגדול בלילה אחד לכן אם הנפח של היד של בחור א 160 הוא 100 (סתם אמרתי נפח בשביל ההדגמא) ובחור ב200 עם נפח יד 200 ובלילה בחור א' וב' עולה 100 נפח שריר אז לבחור א' זה יראה כאילו הוא הכפיל את נפח היד שלו ובחור ב' יגיד שזה רק פי 1.5
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אני התחלתי עם גובה שלי-188ס''מ הייתה לי יד 30 כמו לבן אדם בגובה ממוצע...
אני יודע שנגיד התאמנתי עם ישהו נמוך ממני לשנינו גדלה היד בנגיד 5 ס''מ באותו הזמן אבל עליו זה נראה גדול יותר.....זה ההבדל היחיד ולא משנה מה הגובה העיקר זה התמדה ותזונה מה שאיני עושה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
![]() |