|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגליים תתחיל ללמוד איך עושים סקוואט ותחליף אותו בפשיטת ברכיים ושים אותו ראשון [יש פה פוסט נעוץ על התרגיל וכל מה שאתה צריך לדעת] בחזה תתחיל להרים חופשי ותשלב מקסימום מכונה אחת [אני מדבר על לחיצות חזה חופשיות עם מוט\ דאמבלים בשיפועים שונים] בגב לדעתי תשנה תרגיל אחד למתח בכתפיים תחליף את המכונה בלחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה ובקיצור תתחיל להכניס תרגילים חופשיים ומורכבים תבנה לך תפריט למסה כמו שצריך ובהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה..
בקשר לרגליים, אני קצת מפחד להכניס תרגילים מורכבים מפני שהיו לי בעבר בעיות ברכיים שאילצו אותי לפרוש מכדורסל (בכיתה ד' חח) ומטניס מאוחר יותר, כרגע אין כאבים בכלל אלא בריצות ארוכות או בזמן אימון לפרק זמן קצר.. בקשר לחזה מה זה דאמבלים? באמת בגב אני עושה מתח (אמנם לא מתח מתח אלא כזה שמקל עליי, גרביטרון אולי קוראים לזה?) במקום הפולי עליון כי הפולי עליון עושה לי קליקים בכתף אז העדפתי להחליף.. בקשר לכתפיים מה זה דאמבלים? ![]() מה דעתך על התרגילים ליד אחורית/קדמית? בנוסף, כמה פעמים לדעתך יש ללכת לחדר כושר בשבוע? כמו שציינתי המתכונת הנוכחית היא ראשון שני רביעי חמישי (אין לי בעיה להגיע יותר) תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דאמבלים זה משקולות חופשיות ובקשר לברכיים תנסה, תראה אם הולך לך טוב ואם לא תפסיק.. וכמה אתה עושה מתח רגיל בלי גרביטון ? עם זה 5+ תתחיל לדעתי לעשות חופשי ותעלה לאט לאט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ממש לא לצערי.. (בקשר למתח..)
אני עושה 18 14 ו9 ממש בקושי.. \: כמו שציינתי אני רוצה לקחת את העניין של חודר כושר ברציניות, לדעתך התוכנית מתאימה בנתיים? (בנתיים קראתי כמה מאמרים על תזונה, ממש עושה חשק ללכת לגיל גרנות.. אני משער שהתענוג לא זול.. יש לך מושג איזה סדר גודל במקרה? ) |
![]() |
![]() |