ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-07-07, 21:00   #1
tuberosity
מושעה

כללי:: steroid user
עוסק ב:: injector

אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...
tuberosity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-07-07, 21:07   #2
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuberosity
אכן חברה, אתם צודקים, לא כל אחד יגיע לתוצאות יפות מלהישאר על אחוז שומן סביר כל השנה.
אבל אם נקח בחשבון שאותו בן אדם יעשה חיטוב מתישהו נגיע למסכנה שהוא בהחרך יאבד שריר, ואני חושב שאיבוד השריר שיוצר אצלו לא יצדיק את כמות השריר העודף (מעליה מולכלכת) שהוא עלה.
ארבל חח אני רואה אתה חזק בקטע... יפה לראות שישנם אנשים שמבינים למה Gh מסוגל, אתה יודע Gh נחשב לאחד החומרים הכי טובים להשגת חיטוב מרשים.
אני פשוט לא רואה סיבה מספיק טובה בכדי לתת למותנים לעלות מ 85-90 ס"ם לאורך השנה...
ארבל אתה צודק יוצר "שוק" מסוים בגלל שהגוף היה רגיל לאספקה קלורית גבוהה נורא וגם ממקורות מזון שלא היו מבוקרים כלל...בכל אופן, ההצעה שלי באה מנסיון אישי, איני יכול לשפוט על אחרים.
אגב זכור לי ששמעתי שג'י קטלר באופן טיבעי משמין מהר... בלי קשר לאופן העליה חח אשמח אם תתקן את הידיעה הזו אצלי...

לג'יי יש נטיות אנדומורפיות ,רואים את זה גם במבנה שלו (ע"ע המוטן שברוחב של ג'יפ ממוצע)
ותודה על מחמאות

GH אכן אחד החומרים האיכותיים ביותר בשטח,אבל לא פשוט לעבוד איתו ,יש כל כך הרבה סברות לגבי איך כדי להישתמש בו ,שבחור בלי מספיק הבנה יכול ללכת לאיבוד ולעשות שטויות (מה שקורה המון )

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה