|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ידוע שלקטנים קל יותר להיראות מאסיבים מלארוכים שאצלהם הנתונים שהם הרבה יותר גבוהים מאצל הנמוכים ועדיין לא נראים מרשימים כמו הנמוכים P: אבל זה לא שקשה יותר פשוט אצלהם יותר עבודה תראו את ארבל וגלעד חיות אדם משומנות הייטב ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נמוך - זה אצלכם עבה גבוה - זה אצלכם ארוך לא חשבתם על זה שיש מפלצות שהתברכו בעובי של מקרר וגובה של ארון ביחד?! לא כל הגבוהים הם ארוכים ודקים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פשוט ניסחתי את זה במילים שונות דיייחייייי אתה עושה ממנינ וב רצח ![]() ![]() לא אמרתי שגבוהים הם ארוכיםםם213.!@?#!@?#!@ ידי כבר מה אתה כבר לא מבין אותי אני ברוגז איתך2!3?!@?#!?@# מה בובי לאשלי לא סוס באטיסטה לא סוס גולדנברג לא סוס אנדקטייקר לא סוס ג'ון סינה לא סוסס הם סוסיםםם טוב אל הייתי צריך לשוח הודעה אפילו רצחת לי את האמא עכשיו אני לא מדבר איתך :X התכוונתי שלנמוכים ההיקפים הקטנים עושים רושם גדול כי לנמוכים היקף גבוה של גבוהים יעשה אותם מגודלים ולמגודלים שהם עם היקפים גבוהים אם הם יהיו עם ההיקפים של הנמוכים הם יהיו שחיפים בעצם תיקנתי את הבחור ההוא אבל איזה אתה כבר לא מבין אותי ![]() וHOMIE יא בוגד בדרום אמריקאיים לא מדבר איתך גם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |