|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() מי שמפחד להשמין לא יהיה באדי בילדר. לעולם. לגבי הדוגמאות שהובאו כאן, לי פריסט הוא דוגמא קצת קיצונית. קולמן, קטלר ואחרים לא נראים מאוד שמנים באוף סיזן. זה גם פונקציה של מאסאת שריר: בנאדם שהוא מפלצת בשריר ייראה חטוב יחסית גם באוף סיזן, כי מה שיש מתחת כל כך נפוח ומלא, שהוא בולט גם מבעד לציפוי. הרעיון באוף סיזן הוא להגדיל את עצמך בלי חשבון, כאשר בכל עונה אתה משיג עוד קצת שריר - בתום התהליך. באוף סיזן של 2005 הייתי על 84 קילו באוף האחרון הייתי על 90 והשאיפה באוף סיזן הבא שלי: סביב ה 100. אם אני אתחיל לחשוב שאשמין בפנים ולא נעים ולא כדאי, עדיף לי לפרוש מהספורט הזה. ובכל מקרה אני חייב גם לסייג: עליה רצינית ירשה לעצמו רק אדם שיודע כי יוכל אחר כך גם לנקות את הזבל ולחטב כמו שצריך (שימו לב לססמא שלי למטה).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
מה קשור טבעיים, אמרתי משהו על טבעי? דווקא הח'ברה המוזרקים נראים שמנים נורא באוף סיזן, מכל הנוזלים שהגוף סופח. אולי החבר שלך הוא מר עולם הבא ואולי לא. שמעתי כבר על המון מרי ישראל בפוטנציה שמשום מה נשארים בבית. תרשה לי לצטט את האמירה מהסרט הטוב הרע והמכוער: כשאתה רוצה לירות, תירה - אל תדבר (באנגלית זה נשמע יותר טוב). מי שחטוב כל השנה לא יתקדם לעולם, זה חד וחלק הדבר הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה שרואים בתמונות זו התוצאה הסופית והמגומרת של החיטוב,הם לא ככה כל השנה.
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תשמע בהתחלה אפשר לעלות, אפילו נקי. ככל שהגוף גודל וממצא מעצמו, קשה בהרבה לעלות ואז צריך שוק - ושוק זה מאסה. יכול להיות שבשנה הראשונה תוכל לעלות 5, 6 קילו נקי, אולי גם יותר. אחר כך לא תראה שיפור רציני אם תרצה להיות חטוב כל השנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מתאמן עם שי הררי הזה , שתיהם חומרים כל השנה סמוך עליי הוא לא משמין אף פעם הבנאדם הזה , לא שהוא על איזה 6 אחוז כל השנה , אבל הוא לא עולה מ11... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
חטוב זה דבר יחסי דווקא ג'יי למשל לא עולה הרבה מעל ה14% אחוז להערכתי
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
גם אני מדבר איתך על מאסה של 17 אחוז פלוס מינוס, לא אמרתי שאני הולך להיות היפופוטם. העניין שהוא שאנשים רוצים כל השנה להיות על 8 אחוז וזה פשוט דבר לא רציני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
יש גם אנשים שלא מגיעים ל 8% בחיטוב ![]() בכל מקרה הכל אינדיבידואלי ותלוי במטרות שהאדם מציג לעצמו
![]() |