|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טוב לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה אז אני פותח פה..
בזמן האחרון כשאני מבצע תרגיל כלשהו הנשימה שלי מתבלבלת כזה [לא מרצוני] וזה יוצא לא מסודר וניהיה לי סחרחורות ואני מרגיש עייפות לכמה שניות.. בקושי רואה בעיניים . ממה זה נובע? תודה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזה שאתה לא יודע לנשום ..
לאט לאט תתרגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() חחחח מה זה לא יודע לנשום?
אבל אני אומר לך פעם זה היה רגיל בזמן האחרון זה קרה.. מה זה לא יודע לנשום |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() במאמץ תצוציא אויר ובמנוחה נקח אויר.
אולי התחלת לעשן לאחרונה? לי קרה שכשהפקתי לעשות אירובי התחלתי להתשם בצורה רצינית בין הסטים... יכול להיות סיבולת לב הריעה שלך נפגעה? שינית משהו בתזונה? אולי אימון יתר? נתתי כמה שאלות אולי אחת מהן מתאימה??
![]() |
#5 |
|
![]() עישנתי קצת [נרגילה] מזמן אבל
לא עשיתי אירובי דיי הרבה זמן כן בתזונה אני אוכל יותר מתוק חח מזה אני טמבל אני אז זה בגלל זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא יודע, אני מספר לך שכשלי הסיבולת לב ריעה נפגעה, ההתאוששות בין הסטים באימון היא קשה יותר...
לגבי אכילת דברים מתוקים אני לא חושב שזה קשור.. אבל נרגילה ואי עשיית אירובי יכול להשפיע..
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אולי אתה לא יושן בלילה ואז יש ת'פיהוקים המעצבנים שלא מצליחים לצאת...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() כשקוראים את זה שוב באמת זה נשמע שאתה קצת מתאים את עצמך בכוח לשאלות..
אתה אומר שמלא זמן לא עבדת אירובי, זה לא שעשית באופן קבוע ורק לפני שהתחילה לך הבעיה הפסקת... ואמרת שמזמן עישנת קצת נרגילה.. לא חושב שזה קשור, אני חוזר בי.טעיתי.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לעבוד מבוקר (מהמילה "בקרה"), ותתרכז בלשאוף בחלק הקל ולנשוף בחלק הקשה (בעיברית פשוטה)
העיקר לעבוד מבוקר, לאט, ולהתרכז בחשוב (אם תקבל סחרחורת ותיפול עליך המשקולת, זה פתאום יראה מאד חשוב... ![]() בברכה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מניח שזה קורה לך רק בתרגילים מורכבים (דדליפט סקוואטים בנץ' וכד')
פשוט תוריד קצת משקל .. תעצור בנקודות ההתחלה של התרגילים ותריץ את הדברים שאתה צריך להשגיח עליהם בביצוע כשאתה מוריד את הבארבל לרצפה בדדליפט תחשוב :"לקחת נשימה לכווץ את הבטן, להוציא את האוויר בלחץ ולמשוך)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |