|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() 8 ס"מ בשנה זאת השאיפה שלי, ואפילו אחרי שאנשים ראו את ההשתפרות שלי בחודשיים הם אמרו שאין סיכוי שאני יגיע ליד 40 (יוסיף 6-7 ס"מ) בשנה.
אל תדבר איתי על סיבות לשקר ולמה לא ולמה כן.. אנשים מחרטטים בלי להשקיע כל כך הרבה מחשבה. בכל אופן,השיפור שלך בתמונות מלפני 11 חודש ומלפני שבוע הוא לא נראה כמו הבדל של 8 ס"מ. וגם אני לא מאמין שהיית מעלה בצורה נקייה כמו שרואים בתמונות 8 ס"מ בשנה.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() התקדמות טובה דווקא לדעתי. יש לך גוף טוב אבל אם אתה רציני אתה חייב לעלות מלוכלך
בהצלחה אח שלי!;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי משקל לפני ואחרי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() נשמה אתה לא אוכל מספיק ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() תענה כבר לגבי משקל?!!!!!! אתה גג 70
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בקשר לפותח הפוסט, 1. השיפור שעשית ב11 חודשים הוא שיפור שמתאים למשהו כמו 2-3 חודשים של עבודה נכונה 2. איזה 8 ס"מ על מה אתה מדבר בכלל. 3. תפסיקו לבקש היקפים ומשקלים ובלה בלה, לאף אחד לא אכפת ולאף אחד לא משנה כמה הבן אדם מרים או מה המשקל / היקף, משנה איך הוא נראה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אחלה חיטוב.. בהצלחה במסה ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כן, גם הקטע בud2 שאתה באמת גודל, זה לא רק נראה ככה,
עוד יומיים אני יעלה תמונות.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() שכחת להוסיף רבע עוף, שחיף, 20% שומן, מדלדל, בעל זין קטן וקירח.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך גוף פצצה אחי...
כמו של דוגמן!!! לדעתי תעלה עוד3 קילו זהו!!! אפילו אתה יכול להישער ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רוצי מהבן-אדם יש לו גוף בסדר וסבבה, רק יותר מאסה תעלה עוד קצת ואחי עוד משהו זה לא ישפור משמועתי ב- 11 חודש מבין עוד קצת מאמץ והכול יהיה טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() אחי אני מאוד אוהב את התמונות שלך הגנטיקה שלך מאוד מצואת חן בעניי ואתה די גבוה לא?
השיפור שעשיתה הוא שיפור מעולה! אבל...הייתי נותר דגש יותר על החזה ועל הידיים..לפי דעתי תנסה לעלות תקופה מסוימת מלוכלך ![]() בהצלחה גבר ![]() נ.ב תלויי במטרה שלך אם זה בודיבילדינג אתה חייב לעלות מלוכלך אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו פה אמר שאני שוקל גג 70 (??)
חמוד אני שוקל 82 ק"ג. 1.90 מטר זה לא די גבוה, זה מאוד גבוה וקשה להעלות מסה. תודה על התגובות. שקלתי 72 ק"ג לפני שנה וכמו שאתם יכולים לראות עליתי בצורה נקייה. גיימר, קאטלר לא עולה ב8 ס"מ בשנה? דה... כמו שניגרי אמר... אני בשנה הראשונה (והאחרונה בינתיים) במכון, ובשנה הראשונה העלייה היא הרבה יותר גדולה ביחס לשנים שאחרי. וקאטלר כבר עשרות שנים במקצוע... קיצר התקדמות שמתאימה לחודשיים שלושה? לא נראה לי. אחרי חודשיים שלושה אפשר להעלות 10 ק"ג כמו שעשיתי. אבל בחיים לא נקי. לא משהו שמתקרב לזה. ובודי בילדינג זו לא המטרה שלי. אני מודע לפוטנציאל ולגנטיקה, אבל זה לא מתאים לי ממש ולדעתי זה לא יפה יותר מדי. כן כן, סוג התגובה שאתם לא ממש אוהבים אבל אתם תבינו. Peace! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאני אומר להורים שלי "בשביל להגיע לרמה לא אסטטית בbb צריך להיות לא טבעי, אם אני חטוב המגבלה הגנטית הטבעית שלי היא עוד בגבול האסטטי גם לבן אדם הרגיל".
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, 190 זה גבוה - יותר קל לעלות במאסה, אבל יותר קשה להיראות מאסיבי! זה ההבדל ! אנשים מתבלבלים ! שאתה גבוה יש לך יותר שריר, ככה שאתה מסוגל לייצר יותר שריר אבסל בגלל הגובה קשה להיראות מאסיבי! זה ההבדל.
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים שכל עוד אתה טבעי אתה לא יכול להיות גדול מדי... ואני מסכים שהגבול הגנטי זה תמיד בטעם טוב ולא מוגזם... אוכל טוב, אימונים טובים, שינה טובה והתמדה - זה הכי חשוב. דרך אגב אתה בא היום למכון? יא עצלן... (שחושב משום מה שאני לא טבעי !? וואט דה פאק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולא היום יום מנוחה, אני גם מעמיס היום פחמימות אתה תופס אותי בין פיתה לפיתה
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |