|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||||||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אימון B: גב, כתפיים, יד אחורית ציטוט:
ולדעתי תוסיף עוד 2 סטים למתח [אני כן בעד הרבה סטים אבל יש המון שיסתרו אותי ואין לי כוח להתווכח]. ציטוט:
את ההרמה לפנים תשנה ל3X10 כדי לגוון, אפשר אפילו להוסיף עוד סט לחתירה בעמידה יענו 4X8, או לחלופין לעשות פרמידה של 12,10,8,6 ציטוט:
יד אחורית סבבה. בהצלחה! |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() שיפרתי לפי מה שאמרתם:
תוכנית אימונים AB: ימי אימון: • יום ראשון A – עבודה על שריר הבטן • יום שני B • יום רביעי A • יום חמישי B – עבודה על שריר הבטן אימון A: חזה, יד קדמית, רגלים - חזה: לחיצת חזה בשכיבה במוט (Bench press) 8X3 פרפר בישיבה כנגד מכונה 12X3 שכיבות סמיכה 15X3 קרוב אופקי - פלייס כנגד משקולות - הרמת ידיים מהצדדים בשכיבה (Flys) 6X3 - יד קדמית: כפיפות מרפקים עם מוט 8X3 הברכיאליס 10X3 - רגלים: הרמה מכפיפת ברכיים \ סקוואט 8X4 פשיטות ברכיים – יישור – 10X3 כפיפות ברכיים – אחורה – 12X3 אימון B: גב, כתפיים, יד אחורית - גב: מתח - מקסימום חזרותX2 משיכת פולי עליון רחב לאחור 8X3 משיכה עילית בזרועות כפופות בשכיבה (מוט) (Pullover)8X3 חתירה כנגד מכונה – משיכת תרגיל החזה בצורה הפוכה 10X3 - כתפיים: הרמה מלפנים (Front raise) 8X3 (מוט) הרחקת משקולות לצדדים (lateral raise) 8X2 חתירה בעמידה (upright row) (מוט) 8X3 - יד אחורית: Lying triceps extension פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- לחיצה צרפתית 8X3 מקבילים בישיבה 8X2 פשיטת מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון במוט ישר לפנים 10X3 - בטן: פעמים בשבוע,. הרמת רגליים בתלייה 15X3 כפיפות בטן 15X3 |
![]() |
![]() |