|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך אפשר לנצח ארגון טרור כזה? אתה לא מבין שזה בלתי אפשרי? זה לא מדינה שניתן להפציץ אותה עד שהיא רוצה להפסיק להילחם! ואתה יודע של מי אשמת החשיבה על כמה הרוגים יהיו? אשמת התקשורת וההורים המציקים שגורמים למפקדים לחשוב על כמות הנפגעים מאשר על השגת המטרה. mushpaon - שום מלחמה לא תהיה עד סוף החודש, באיזה סרט אתה חי? איזה סיבה שתהיה מלחמה? dror - איראן יודעת שברגע שהיא תשתמש ביכולת הגרעינית שלה על ישראל, היא פשוט תושמד, כי לישראל אין שום אינטרס לשמור על חוקי האום כשהיא תחת מתקפה גרעינית. לישראל יש מספיק פצצות אטום כדי להשמיד את כל מדינות האויב שלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי מה שאמרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אבל לצערי הרב, אני חושב שתהיה מלחמה כבר בחודש הזה, עד סופו... אתה לא מבין, שהצבא רק מחפש תירוץ הכי קטן כדי לצאת למלחמה! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מצב... בחודשים הקרובים לפי דעתי תהיה מלחמה ![]() ![]() אבל מי אני שאגיד משהו? נחכה ונראה =\ נקווה לטוב
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() שמע, הצבאות לא ערוכים ללחימה מאסיבית עדיין. זה לא עניין של כמה ימים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ומי אתה שתדע איך הצבאות ערוכים, במיוחד כשאתה לא יודע איך הצבא שלך ערוך! חח הכל סודי, אין לך מושג... בכל מקרה, אנחנו נחיה ונראה... (מקווה שנזכה לשני אלה, ואם לא לשני, לפחות לראשון ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אל דאגה, אם תהיה מלחמה אנחנו נצא בראש מורם סופה. וכן ארה"ב תלחם איתנו ותעזור לנו.
אני יודע על בית חולים ע-צ-ו-ם, תת-קרקעי שחלקו הקטן מנוהל על ידי רובוטים שיכולים לטפל בבפציעות לא חמורות וחלקו האחר בידי רופאים מנוסים מהארץ ומהעולם. הבית חולים הזה יתחיל לעבוד במידה ותהיה חס וחלילה מלחמה.. אני יודע את המיקום אבל לא יכול להגיד. מתי תבינו, שהמלחמה האחרונה הייתה נגד אירגון גירילה, לא יכולנו לתקוף אותם מכיוון והם התמקמו בישובים וכפרים .. במצב כזה הצבא שלנו היה יוצא ה - bad guy. כשתהיה מלחמה נגד מדינה, לא יפחדו להפציץ את העיירות וכו'.
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נו ברור, יש מלא דברים שאנחנו לא יודעים וטוב שכך!!! אל תגיד ושום דבר!! עוד ייכנסו לisraelbody מרגלים מאיראן או של החיזבאלה :):):):) לך תדע...
![]() |
![]() |