|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישהו מתכון באמת טוב לטונה במים/שמן שיהיה אפשר לאכול אותה?
אני אוכל ברגיל טונה בשמן, אבל לא מצליח לאכול את כולה ולרוב מקיא את זה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח טונה במים ותשלב בסלט, שים את הירקות שאתה אוהב, וקצת שמן זית. אני אוהב לשים גם תירס כזה מהקופסאות שימורים וביצים קשות, אבל כל אחד והטעם שלו. ![]()
__________________
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() מתכון למי שרוצה לאכול טונה ולא מצליח P=
מרכיבים: 2 ביצים 1 טונה 3-2 כפות מיונז תירס(למי שרוצה) 1 או 2 עגבניה 1 או 2 מלפפון על כל 2 ביצים 1 טונה P= יעני 4 ביצים 2 טונה הכנה: מרתיחים את הביצים לוקחים קערה בינונית חותכים את הביצים לחתיכות דקות לתוך הקערה זורקים לתוך הקערה את הטונה שמים כף מינוז ומערביים חותכים את העגבנייה והמלפפון לחתיכות קטנות וזורקים לקערה ביחד עם התירס שמים עוד כף או 2 של מינוז (אפשר להוסיף פלפל ומלח לפי הטעם) ואז לערבב טוב טוב ולאכול =] יוצא טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מצרכים:
עגבניות שרי חצי בצל רבע פילפל מלפפון עליי בייבי (לא הכרחי ולא כ"כ מומלץ..רק למי שאוהב..) גרעיני תירס מתוק בכופסא. זייתים. 2-3 פרוסות לחם. שמן זית שום פפריקב, פילפל מלח לימון תפ"וא מבושל (למי שיש זמן ואוהב..) אבוקדו שלם רבע כפית חרדל חצי כפית מיונז כפית סוכר/סוכרזית. לסלט: לוקחים עגבניות שרי וחותכים אותם לגודל רצוי. חותכים חצי בצל לקוביות. לוקחים רבע פילפל ירוק/אדום/צהוב או כתום וחותכים אותו לקוביות. חותכים רבע או חצי מלפפון לקוביות קטנות. למי שאוהב אפשר להוסיף עליי ביבי. שתי כפות תירס מתוק. ולחתוך 8-10 זייתים ללא גלעינים ולשים בסלט. לא הכרחי- לחתוך תפו"א מבושל לקוביות. לתוספת לסלט (מי שבדיאטה יכול לוותר על זה..) לקחת לחם ותחתוך אותו לקוביות. להכין כערה ולהוסיף לה שמן זית, פפריקה ושום או שניים מגורדים/קצוצים. לערבב ולהוסיף את קוביות הלחם. לערבב את הכל ביחד ולפזר על פלטה ולשים בתנור כ-5-7 דקות עד שהקוביות נעשות קרנצ'יות ופריכות. לרוטב הסלט: לוקחים אבוקדו שלם ומועכים אותו. (אפשר בבלנדר או עם מזלג.) מוסיפים לו חצי לימון. שן שום. רבע כפית חרדל(עדיף דג'ידון.) וחצי כפית מיונז. מוסיפים כפית סוכר/ סוכרזית (למי שאוהב) מלח ופילפל. - טועמים ומוסיפים מה שרוצים לפי הטעם. מערבבים טוב טוב עד שהכל הוסף להיות נוזלי. שופכים את הרוטב לסלט ומערבבים טוב טוב. טועמים ובודקים אם זה טעים. ואז מפזרים מעל את הקוביות "לחם שום"
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יוגורט 0% עם אגוזי מלך מרוסקים וחתיכות תפוח או אפרסק יוצא בנ"ז
|
![]() |
![]() |