|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() חחחחחחחחח איזה שקרן!!!
8 ס"מ?!?! בחלום הכי רחוק שיש לך ההבדל בין התמונות האלה הוא 8 ס"מ ביד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך גוף פצצה אחי...
כמו של דוגמן!!! לדעתי תעלה עוד3 קילו זהו!!! אפילו אתה יכול להישער ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחי אני מאוד אוהב את התמונות שלך הגנטיקה שלך מאוד מצואת חן בעניי ואתה די גבוה לא?
השיפור שעשיתה הוא שיפור מעולה! אבל...הייתי נותר דגש יותר על החזה ועל הידיים..לפי דעתי תנסה לעלות תקופה מסוימת מלוכלך ![]() בהצלחה גבר ![]() נ.ב תלויי במטרה שלך אם זה בודיבילדינג אתה חייב לעלות מלוכלך אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו פה אמר שאני שוקל גג 70 (??)
חמוד אני שוקל 82 ק"ג. 1.90 מטר זה לא די גבוה, זה מאוד גבוה וקשה להעלות מסה. תודה על התגובות. שקלתי 72 ק"ג לפני שנה וכמו שאתם יכולים לראות עליתי בצורה נקייה. גיימר, קאטלר לא עולה ב8 ס"מ בשנה? דה... כמו שניגרי אמר... אני בשנה הראשונה (והאחרונה בינתיים) במכון, ובשנה הראשונה העלייה היא הרבה יותר גדולה ביחס לשנים שאחרי. וקאטלר כבר עשרות שנים במקצוע... קיצר התקדמות שמתאימה לחודשיים שלושה? לא נראה לי. אחרי חודשיים שלושה אפשר להעלות 10 ק"ג כמו שעשיתי. אבל בחיים לא נקי. לא משהו שמתקרב לזה. ובודי בילדינג זו לא המטרה שלי. אני מודע לפוטנציאל ולגנטיקה, אבל זה לא מתאים לי ממש ולדעתי זה לא יפה יותר מדי. כן כן, סוג התגובה שאתם לא ממש אוהבים אבל אתם תבינו. Peace! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאני אומר להורים שלי "בשביל להגיע לרמה לא אסטטית בbb צריך להיות לא טבעי, אם אני חטוב המגבלה הגנטית הטבעית שלי היא עוד בגבול האסטטי גם לבן אדם הרגיל".
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפותח הפוסט, 190 זה גבוה - יותר קל לעלות במאסה, אבל יותר קשה להיראות מאסיבי! זה ההבדל ! אנשים מתבלבלים ! שאתה גבוה יש לך יותר שריר, ככה שאתה מסוגל לייצר יותר שריר אבסל בגלל הגובה קשה להיראות מאסיבי! זה ההבדל.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מסכים שכל עוד אתה טבעי אתה לא יכול להיות גדול מדי... ואני מסכים שהגבול הגנטי זה תמיד בטעם טוב ולא מוגזם... אוכל טוב, אימונים טובים, שינה טובה והתמדה - זה הכי חשוב. דרך אגב אתה בא היום למכון? יא עצלן... (שחושב משום מה שאני לא טבעי !? וואט דה פאק) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ולא היום יום מנוחה, אני גם מעמיס היום פחמימות אתה תופס אותי בין פיתה לפיתה
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כולה 3 קילו לחודש (במידה ואמרנו שזה תוצאות שמתאימות ל3 חודשים) שנניח בן אדם בגובה 175, יעלה משהו כמו 1.5-2 קילו בשריר בחודש, ושוב פעם זה החודשים הראשונים, אין פה שום דבר מיוחד (חוץ מהאחוז שומן הנמוך שלך, אבל זה לא קשור אליך..)
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה תגידו כמה שאתם רוצים שזה לא הרבה חחח.
כל אחד שיעמוד לידי יראה בדיוק כמה אני גדול ![]() יאללה Peace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מקסימום - אתה גדול גנטית (במבנה העצמות) זה גורם לך לחשוב שאתה כלכך גדול... ועוד משהו להיות 1.90 על משקל 82 זה ...לא משהו... (אני 170-172 ושוקל 4-5 קילו מעלייך בשקט...ככה שאני לא מדבר באוויר) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא עולה במסה גם עכשיו הרבה יותר מאשר אתה עולה.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכל במחט חבוב! לנו אולי השיפור אצלו לא נראה כל כך גדול משנה לשנה אבל זה בגלל המסה האדירה שכבר יש לו... תסתכל על השיפור ברגליים ובגב אצלו השנה לעומת שנים עברו ואתה תסכים איתי...
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שהם מעלים 10 קילו, לא רואים את זה כמו שאנחנו מעלים. בגלל המאסה הגדולה קשה לראות יותר בשינויים. תחשבו על זה איך פיל יראה עם עוד 10 קילו, ואיך חתול יראה עם עוד 10 קילו.
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צודק! אח שלי אל תנסה לעשות השוואות אם אנשים כמו ג'י קאטלר קולמן וכל החבורה הגדולה הזאת,הם עולים בצורא מטורפת ולא סמתי לב לכל התגובות בהתחלה הגבתי לך כי הייתי מרוצה מהשינויי אבל 8 סנטימטר היקף יד?! ועוד אם עליה נקיה ובלי סייקלים?אין מצב גבר כניראה לא בדקתה טוב תנסה שוב בכל מקרה השינויי שלך יפה מאוד ואני בימקומך הייתי שוקל עוד פעם את הענין של הBB. ![]() |
|
![]() |
![]() |