|
![]() |
#1 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה את זה גם תוך כדי אימון, עם משקלי החימום, בחזרות האחרונות של הסט. ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מאמר מצויין קבל מוניטין ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חסכת לי המון פתיחת פוסטים חדשים על שאלות ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי מוניטין
איך אני יכול לשפר את הגמישות ? רק ע"י סקוואט ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוד יומיים ויש לי מעט חופש ממבחנים, עד אז אני נמנע לכתוב הודעות ארוכות מידי . אחרי שהמבחן יעבור, אולי אני אוסיף קצת מידע אינטואיטיבי על מה שכתבת על מומנטים ,שאנשים יבינו איך המומנט יוצר כוח שפועל על הברך והפטלה. זאת גם בתגובה להודעה של Tbm מפוסט שנמחק באחת הנפילות...
מכניקה אני יודע טוב ודרכה אני יכול לתרום קצת. אגב, יפה מאוד! אם הייתי יכול לתת לך עוד מוניטין כרגע, היית מקבל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Eli]ממה שאני מכיר, לרוב המתאמנים אין גמישות טובה, לכן הם לא יכולים לרדת מאוד עמוק, לכן אין צורך להוציא את הברכיים מעבר לקו זה. לא ראיתי בספר של ריפטואו איזכור שזה בסדר לעבור את קו הבהונות. איזה עמוד?
לא זוכר איזה עמוד אחי, ומחקתי בטעות את הספר...בכל זאת, אני יורד דיי עמוק, אפשר לומר כמעט עד שאני לא יכול יותר, אני אמור להרגיש חזק את ה hips, gluts וההמסטרינג בתנועה??? כי אני לא ממש מרגיש אותם... אני לא ממש מבין את הרעיון של המשקל מהעקבים, הבנתי שצריך לעבוד עם התחת אחורה אבל זה יוצר לי בגב מעיין הקשתה, קעירות והבנתי שחשוב לרדת עם גב ישר...או שלא?? הבנתי גם מהרבה אנשים שזה בלתי נמנע לרדת עמוק ושהברכיים לא יגיעו מעט קדימה מעל האצבעות, הקטע שאני פוחד שאני לא עובד נכון כי אני לא ממש מרגיש את שרירי העזר... מה דעתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() בקשר לירידה מתחת ל-90 מעלות - כתבתי מה שידוע לי מ - Starting Strength וממה שעידן הסביר פה בכמה הזדמנויות. תחליטו על מה נסגר, ואני אערוך את ההודעה אם צריך. אתמול עשיתי סקוואטים והיום ההאמס תפוסים. או שאני עושה משהו לא נכון, או שהם באמת עובדים באיזשהי צורה.
ציטוט:
כדי לעלות למעלה אתה צריך לדחוף את הרצפה עם כפות הרגליים. תדחוף מהעקבים, אם אתה דוחף מהבהונות אתה נשען קדימה, מאבד יציבות וכו' וזה לא טוב. צריך להיות יציב על הקרקע והעברת הכח מהעקבים (או ממרכז כף הרגל, אבל לא מהבהונות) מאפשרת זאת. בקשר לשרירים שאתה מרגיש - אצלי זה משתנה. באימונים האחרונים אני מרגיש את ההאמס ביום למחרת. היו פעמים שהרגשתי את הגלוטאוס, את שרירי פנים הירך, את הארבע ראשי... תעבוד לפי הטכניקה, אני מניח שמה שייתפס זה כנראה השריר שפחות מפותח אצלך. ציטוט:
אבל עדיף לחכות לתשובה של עידן. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה קטנה ותודה שענית
התנועה אמורה לבוא מהתחת ולא הברכיים נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: מצאתי באתר של לייל נושא עם קישורים לסרטונים ביוטיוב על כל מיני עקרונות וטיפים לסווקאט טוב http://www.bodyrecomposition.com/for...ad.php?t=24531 בסרטון הראשון הוא מדבר בדיוק על הקימור הזה בגב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה, הוספתי את הלינקים מהפוסט הזה להודעה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אחחח, The Cable Guy. הוספתי גם. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מתוך Starting Strength
אפשר הסבר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ספר שמסביר בפרוטרוט על 5 תנועות: סקוואט, דדליפט, מיליטרי פרס (בעמידה), בנץ' פרס, פאוור קלין. http://www.startingstrength.com/ |
|
![]() |
![]() |