|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דווקה לפני חודש התחלתי תוכנית חדשה ואני מתפתח בא דיי טוב רק היידיים הם החלק הבעיתי.... חשבתי שאני יפתור את זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
(טוב לא אני שמתי לב, שחף אמר לי את זה פע וזה ממש נכון..)
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל איך אתה קובע שהידיים ב-a-b כמעט ולא גולדות אחי ? אתה אומר ששחף אמר לך את זה,וזה ממש נכון.. לפי מה קבעת שזה נכון אחי ?
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
וכולנו היינו על AB.. (ושחף אמר שזה קרה לו גם אני חושב) אבל תיהיה בטוח שזה לא הוכח, זאת סתם תאוריה אל תתפוס אותי במילה..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לישאול לפי איזה חילוק עבדתם ? דוגמה חזה, כתפיים,יד אחורית ?
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני הושפעתי מאמר על AB על מה ולמה בבלוג של קטריס וכולם באו אחריי... בניתי לכולם תוכניות AB של חזה גב כתפיים| גב קדמית רגליים שוב אני אומר, אולי זה סתם צירוף מקרים..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוקי. אני דווקא עובד עכשיו חזה,גב,רגליים. למחרת כתפיים,יד קידמית,יד אחורית. ודווקא גיל הכין לי את התוכנית הזאת,שהיא תיתן יותר דגש לידיים.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה להגדיל את הידיים אבל בסך הכל אני מתאמן מתחיל אני כולה מתאמן 3 חודשים אתה חושב שabc תתאים לי אחי? אהה עוד משו זה הגיוני לעלות איזה 11-9 ס"מ בהיקף חזה גב בשלוש חודשים או שהמדידה פשוט לא טובה ? אגב איך אני יכול להתאמן בabc 5 פעמים בשבוע? יעני מה הסידור ? |
|
![]() |
![]() |