ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-07-07, 07:59   #161
ThaiB0X
חבר פעיל

הסמל האישי שלThaiB0X

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
בן אדם שמתאמן במקלט ובלי תזונאי שזה אומר :אימונים חרא,תזונה בטח לא טובה,שלא לדבר על זה שבמקלט אין לו ציוד נכון לאימונים לא יכול לקחת שום דבר חוץ מאת הקניות של סבתאל'ה מהמכולת הבייתה מספיק כבר לחיות בסרט של להיתאמן במחסן זה דבר טוב אין ציוד אין איכות אימונים זבל צריך לחפש קומבינה לבנצ' לדדליפט לסקוואט להכל! הכי טוב להיתאמן במכון נורמלי אם ציוד שיספיק להיתקדם כמו בן אדם ולא באיזה חירבה, ומי שיש לו ידע שיבנה לעצמו תזונה נוכה מי שלא שילך לתזונאי!

מה שכן יש המון אנשים שעוסקים בפיתוח גוף ולא מתחרים מסיבות מסוימות אבל הם תותחי על ובכייף יוכלו לקחת חלק מהתחרויות
מה ההבדל מבחינת גירוי לשריר, אם תעשה biceps curls מול המראה בשירותים ציבוריים, או אם תעשה biceps curls בהולמס פלייס ?
ThaiB0X מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 08:01   #162
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ThaiB0X
מה ההבדל מבחינת גירוי לשריר, אם תעשה biceps curls מול המראה בשירותים ציבוריים, או אם תעשה biceps curls בהולמס פלייס ?
גבר,מה שהתכוונתי לומר שעבודה במרתפים האלה לדעתי זה לא לענין בן אדם שרוצה להשקיע צריך להכנס לחדר כושר רציני ומבאובזר כדי להיתקדם כמו שצריך זה גם חלק חשוב לא רק תזונה ואימונים,במרתפים האלה זה ממש HARDCORE ונחמד להיתאמן שם נכון אבל אני לא אוהב את זה בגלל שהציוד של בטח שבור ולא טוב כל המוטות חלודים זה כייף להיתאמן ככה?לדעתי זה חרא.
יאלה זזתי לעבודה יום טוב!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 09:33   #163
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Homie
אני עדיין לא מבין את הטענה שלך
יש ביטוי ידוע של מארק טווין, שאומר שאסור להתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם. אתה מנסה לעשות את זה בכל מחיר, בינתיים, בעיקר בגלל שאתה סתום מידי מכדי להבין את מה שאני כותב.
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך:

לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב)

בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות.

בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות.

אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות..
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 10:28   #164
Di-Bol
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג

עוסק ב:: סטודנט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה

אגב, הבנתי שהמתחרים יותר גדולים באופסיזן ,את מי זה מעניין? אנשים רואים אתכם רק בתחרות..
כי אתה דיברת על מסיבים והאנשים שאתה מדבר עליהם הם לא מסיבים במצב תחרות אז הדגשתי את העניין שאני באוף סיזן גם "מסיבי" ושוקל כ 90 קילו ועוד אני על גובה 1.65 כך שאולי ההצעה שלך לקטגוריות לפי גובה נכונה אבל בינתיים לא ישימה וזה מה יש.
Di-Bol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 10:37   #165
הזברה

ולמה לא ישימה?
לא יהיו הרבה מתחרים?
ישן 16-07-07, 11:23   #166
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
איפה התמונות?
במקום טוב.בשבילך על הבמה זאת תיהיה הפטעה.
דרך הגב יאלה סים כסף.כמה אתה סם על האדמור?
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 11:40   #167
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
יש ביטוי ידוע של מארק טווין, שאומר שאסור להתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח אותך שם. אתה מנסה לעשות את זה בכל מחיר, בינתיים, בעיקר בגלל שאתה סתום מידי מכדי להבין את מה שאני כותב.
אין לי הרבה זמן, אז נכתוב לך את הטיעונים שלי מחדש מסודר ואם אתה לא תבין אותם ,זאת כבר בעיה שלך:

לדעתי, אין טעם בתחרות bodybuilding שבה אנשים לא גדולים בצורה יוצאת דופן, כי זה לא מושך קהל ולא כלכך מעניין יותר מארבעה אנשים שממש אוהבים את התחום וגם לא בדיוק ניתן למסחור. איך אתה רוצה למשוך קהל לתחרות, כשאצל כל מתאמן ממוצע יש בחדר כושר מישהו גדול יותר ,שנראה מרשים יותר? (כן, בסדר, לא ב5 אחוז שומן , אבל מסיביים יותר יש לרוב)

בגלל זה, הצעתי לבטל את המקצה של ה70 קילו ולהעביר הגבלת גובה, כך שאנשים יוכלו להגיע לתחרויות גדולים יותר ואז באמת תיהיה לך תחרות מענינת ויפה יותר, שתזכיר את המקצים הגבוהים יותר וכך גם נמוכים יוכלו להתחרות.

בקשר לתמונות, רק בגלל שאתה מתעקש, יש לי על המחשב שלוש תמונות ישנות, (לאווטאר באיסיקיו )בדיוק מהתקופה שכתבתי עליה, אני אעלה אותן. יש לי מבחן עוד יומיים אחריו אני צריך לקנות מצלמה חדשה למחשב, אחר כך, נביא תמונות עדכניות.

בונה אתה אחד הטיפשים, זה לא יאומן,
ההורים שלך אחים או משו אני לא מבין?

מן הסתם שהמתחרים גדולים יותר באוף סיזן!!!
WTF?!
אין לך שום מושג מהחיים שלך בפיתוח גוף שלא נדבר על כל העניין של האוף סיזן
וקטגורויות ובלה , טוב אני לא עונה לך יותר בפוסט הזה אין טעם, איזה תמונות
ואיזה נעליים.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 11:45   #168
damn
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
איך האנשים החזקים התאמנו פעם? אפילו תסתכלו על אגדות ועל דברים בסגנון. למשל, הרתך שעשה חרבות בעיירה לא היה הכי חזק בגלל שהוא השתמש באבקת החלבון הנכונה או שתה מנה כפולה של קריאטין. לא בגלל שהוא התאמן עם כך המכשירים הכח חדשים.

אני מסכים על ברוקס קוביק, חדרי הכושר מלאים באנשים שכל מה שהם עושים זה לזיין את השכל (וכולם בוודאי יסכימו איתי כאן).
90% מהמכשירים זה בזבוז של מתכת, פשוטו כמשמעו. אני הייתי ממיס את כל המכשירים ועושה מהמתכת המותכת ציוד סטרונגמן, פלטות ומוטות. בקיצור - ברזלים כבדים. לכן לדעתי, חדר כושר זה לא משהו מיוחד, עדיף לדעתי להתאמן בבניין ריק מלא בברזל.

הרבה אנשים התרגלו לחוקי חיים שקריים, כמו "יותר יקר - יותר טוב" או "יותר מפואר - יותר טוב". אימונים לא אורטודוקסיים כמו הרמת בולי עץ מעל הראש ומשיכת כלי רכב או אימונים פשוטים עם משהו כמו 5 תרגילים (במיוחד במקומות יחסית לא מפוארים) מצלצלים להם - משהו פחות טוב, משהו נחות. אימונים בשיטות שהגוף לא רגיל אליהן נחשבות לגרועות. אבל הדבר לא יכול להיות רחוק יותר מהמציאות.

תסתכלו על מרימים אולימפיים רוסים כמו סולטן רחמנוב ויורי ולאסוב. האנשים האלה לא התאמנו לפני המון שנים, לא למטרת היפרטרופיה והם יותר סוסים מכל בודיבילדר בארץ.

אתם יודעים מה עזר לאנשי האולד סקול להתקדם? הם לא הגבילו את עצמם. הם לא הציבו לעצמם אולטימטום. הם לא אמרו לעצמם שהתנאים מגבילים אותם ובכל נכנעו מראש.

תראו את ארנולד - הלך ברגל מת'אל לגראץ כמה קילומטרים למכון בגראץ, התאמן בקור, בלי ציוד חדיש. התזונה בטח לא הייתה משהו מדהים בהתחשב בזמן ובמקום. אחר כך בגלל שגוסטאב שוורצנגר אסר עליו לבקר בחדר כושר הוא בנה במרטף שלהם מכון עם ציוד מאולתר. בצבא הוא היה נהג טנק והתאמן במכון הכח המאולתר של הצבא. הוא עשה מה שהוא יכול.
אני לא מבין אנשים - למה בדיוק זה שאין תזונאי צמוד אומר שהתזונה חרא? כל בן אדם שמבין בתחוםברמה בינונית לפחות יהוא בעל אמצעים להרכבת תכנית תזונה טובה. ומה זה לעזאזל משנה אם מתאמנים במכון עם מוט חדש של אלייקו או במרטף עם מוט ישן של ויידר קנוי במגה ספורט? אם השרירים מקבלים את העומס והאוכל שהוא צריך - יש התקדמות. ומעבר לתנאים "נוחים" יותר לא ממש ישפר את המצב.

פעם מפתחי גוף היו קודם כל אנשים. אנשים שבילו, נסעו ליער עם מוט, פלטות, בשר ובירה (ארנולד ופראנקו במינכן), הלכו לאגם ת'אלרזיי להתאמן אימוני משקל גוף (קורט מרנול), לא הציבו שמו מסביב לעצמם את המסגרת הזאת של "רק ככה אפשר".

תראו איך חיו והתאמנו גימנסטים בבריה"מ, אתלטי כח ובודיבילדרים באירופה בשנות ה - 60 או למשל האתלטים של וינס ביץ' בשנות ה - 40. יודעים מה? תיקחו סטרונגמן מודרני כמו ג'סי מרונדה. תיקחו את זה ותשוו את זה לחיים של ג'יי קאטלר או רוני קולמן.

תחשבו על גאורג האקנשמידט, ארתור סקסון, מקס סיק, זיגמונד קליין וכו... תיזכרו בהם. אני אפילו לא צריך להסביר למה.
אתה לא מבין כמה שאתה צודק אנטון.
אני למשל מתאמן במכון הכי זול בעיר שלי, אבל זה המכון היחידי שיש שם מאמן ברמה עולמית (ואני לא צוחק) והוא ניגש בן אדם בן אדם ועוזר לו, מהקטע של נשימה, יציבה נכונה בתרגילים ועד הביצוע הכולל.
לעומת חדרי כושר אחרים שרק אם אתה כוסית לא נורמאלית או איזה מישהו שמשלם הרבה, ניגשים לעזור לך (והמדריכים שם שווים לתחת, כושילדודה שלהם הם וה20 חזרות לחיטוב הבייספס ולא לניפוח)

בא לי לאכול אסטרואידים!
damn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 21:44   #169
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gog
משפט דבילי לחלוטין, מה פלוס בזה?!
בפיתוח גוף זה רק מינוס...

לארבל היה בחתימה משפט פשוט גאוני!
"להאשים באדיבילדר שלוקח סטרואידים זה כמו להאשים דוגמנית ששמה סיליקון".
אם הוא מקצוען, והוא מתיימר להיות כזה, אין מנוס.
חבל מאוד שלא הצלחתם לרדת לסוף דעתי , ברור שכך קשה יותר להתקדם ולהתפתח , ללא שום צל של ספק.
כוונתי הייתה שלמרות הפיתוי הגדול ספורטאי זה בחר לנהל אורח חיים בריא ולמרות אהבתו ומסירותו הגדולה לספורט פיתוח הגוף התחרותי הוא עומד ומצליח בכבוד רב לעמוד בקשיים ובפיתויים כי הוא מעדיף בריאות ואורח חיים בריא לאורך שנים ולא להתפתות לחומרים מסוכנים לנצח ולזכות בתואר מר ישראל ללא סטארואידים היא משימה כמעט בלתי אפשרית .

הרי למה הדבר דומה (להתחרות ללא נטילת סטארואידים ) ?

הדבר דומה להגיע לריצת מרתון באולימפיידה ייחף כאשר כולם נועלים ניו בלאנס פלוס ברכיות לברכיים ועדיין לנצח במקצה שלך יחף , זאת הייתה כוונתי .

אני לא משוחד באמת שלא ואני לא יודע אם אופיר ינצח את עומרי כי לא ראיתי את עומרי כבר מאז התחרות האחרונה לכן אני לא מביע את דעתי רק זיכרו שגודל ומאסה הם לא הפרמטרים היחידיים אשר נמדדים בתחרות . תזכרו את זה טוב .(עיין ערך אלעד הויקינג מול חוסאם )2006 יאלללה מלחמה
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 22:02   #170
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
חבל מאוד שלא הצלחתם לרדת לסוף דעתי , ברור שכך קשה יותר להתקדם ולהתפתח , ללא שום צל של ספק.
כוונתי הייתה שלמרות הפיתוי הגדול ספורטאי זה בחר לנהל אורח חיים בריא ולמרות אהבתו ומסירותו הגדולה לספורט פיתוח הגוף התחרותי הוא עומד ומצליח בכבוד רב לעמוד בקשיים ובפיתויים כי הוא מעדיף בריאות ואורח חיים בריא לאורך שנים ולא להתפתות לחומרים מסוכנים לנצח ולזכות בתואר מר ישראל ללא סטארואידים היא משימה כמעט בלתי אפשרית .

הרי למה הדבר דומה (להתחרות ללא נטילת סטארואידים ) ?

הדבר דומה להגיע לריצת מרתון באולימפיידה ייחף כאשר כולם נועלים ניו בלאנס פלוס ברכיות לברכיים ועדיין לנצח במקצה שלך יחף , זאת הייתה כוונתי .

אני לא משוחד באמת שלא ואני לא יודע אם אופיר ינצח את עומרי כי לא ראיתי את עומרי כבר מאז התחרות האחרונה לכן אני לא מביע את דעתי רק זיכרו שגודל ומאסה הם לא הפרמטרים היחידיים אשר נמדדים בתחרות . תזכרו את זה טוב .(עיין ערך אלעד הויקינג מול חוסאם )2006 יאלללה מלחמה

במקרה של הויקינג מול חוסם נמדד אך ורק ערך השחיתות
אחת ההחלטות הביזיוניות ביותר בהיסטוריה של NABBA

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 22:13   #171
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
במקרה של הויקינג מול חוסם נמדד אך ורק ערך השחיתות
אחת ההחלטות הביזיוניות ביותר בהיסטוריה של NABBA
אמת ויציב בלאט!
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 23:55   #172
Admon410
חבר פעיל

כללי:: איגרוף :)
שלח הודעה דרך ICQ אל Admon410

דווקא אופיר לא כזה מיוחד יש לו גוף קטלני נכון אבל הוא לא מיוחד בכלל
חצי מהחדר כושר שלי יש להם גוף כזה או יותר אפילו מה ההתלהבות?
אבל בכל זאת זה גוף יפה בכללי
Admon410 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-07-07, 23:59   #173
Vin diesel
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Admon410
דווקא אופיר לא כזה מיוחד יש לו גוף קטלני נכון אבל הוא לא מיוחד בכלל
חצי מהחדר כושר שלי יש להם גוף כזה או יותר אפילו מה ההתלהבות?
אבל בכל זאת זה גוף יפה בכללי
חחח חצי חדר כושר מר ישראל אה...
Vin diesel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-07-07, 00:06   #174
Admon410
חבר פעיל

מר ישראל עד 70 קילו זה לא כזה הישג כמה שתגידו 5 אחוז 4 אחוז
אני בטוח שלכל אחד בחדר כושר יש לפחות 5 שנראים ככה או יתר טוב אפילו
אבל הם לא רצים להתחרות ישר צריך לסגור תחרויות עד 70 קילו תאמין לי
ישן 17-07-07, 00:10   #175
d-undertaker
מושעה

ציטוט:
מר ישראל עד 70 קילו זה לא כזה הישג כמה שתגידו 5 אחוז 4 אחוז
אני בטוח שלכל אחד בחדר כושר יש לפחות 5 שנראים ככה או יתר טוב אפילו
אבל הם לא רצים להתחרות ישר צריך לסגור תחרויות עד 70 קילו תאמין לי
שמע בארץ אתה צודק.בחול יש אנשים על 65 קילו נראים כמו אלוף האלופים אצלנו..אבל!

בארץ אין כל כך הרבה מתחרים ענקיים, וגם יש כאלה שנמוכים אז ה70 קילו האלה באים עליהם טוב..(ראה ערך נאור זיו)
קיצור צריך איזון בהכל..בשביל זה שמים ת70.
d-undertaker מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-07-07, 00:11   #176
Admon410
חבר פעיל

אז צריך לעשות מגבלת גובה עד ל70 קילו או משהו כי ככה התחרויות לא כאלה מעניינות
חוץ מזה גם כאן בפורום יש כמה אפילו שיש להם גוף יותר יפה משלו אני לא רוצה לציין שמות כדי לא לעורר ויכוח או משהו אבל אני חושב שצריכים לשים מגבלת גובה בתחרויות האלה
ישן 17-07-07, 09:54   #177
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

לא מעניין אותך אל תראה.
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-07-07, 10:20   #178
damn
חבר פעיל

ציטוט:
אז צריך לעשות מגבלת גובה עד ל70 קילו או משהו כי ככה התחרויות לא כאלה מעניינות
חוץ מזה גם כאן בפורום יש כמה אפילו שיש להם גוף יותר יפה משלו אני לא רוצה לציין שמות כדי לא לעורר ויכוח או משהו אבל אני חושב שצריכים לשים מגבלת גובה בתחרויות האלה
אין מה לעשות, אין כזה דבר מגבלת גובה.

בג'ודו יש מגבלת משקל
באיגרוף יש מגבלת משקל
וגם אצלו בבאדיבילדינג יש מגבלת משקל.

בא לי לאכול אסטרואידים!
damn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-07-07, 10:23   #179
הזברה

זהו שזה לא סוג ספורט שבו יכולת ההרמה הכוח קובעים...

סתם מעניין,במר אולימפייה, יש הגבלת משקל?
ישן 17-07-07, 10:36   #180
DropDead
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
זהו שזה לא סוג ספורט שבו יכולת ההרמה הכוח קובעים...

סתם מעניין,במר אולימפייה, יש הגבלת משקל?
לא נראה לי
DropDead מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה