|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחד הכבדים של אלון חסון מתנגן אצלי במחשב הרגע
הוא לא שווה את הכאב אלון חסון מילים: אלון חסון כשתגדלי זכרי ילדונת דמעה דמעה איך זלגו הן את הסבל שעטף וחבק בך ילדונת והיום שאת לבד חובקת כאן בזיכרונך הוא שבר גם אחרות חדלי ילדה חדלי לבכות הוא לא שווה את הכאב לבך יקר לי פה מעבר יבוא עוד יום הוא ישלם במרומים חותמים לו ספר גם ליבי נשבר ילדונת דמעה ודם בי זלגו הן היא שברה לי את ליבי בזיכרונה שברה עוד גבר והיום אני לבד מזיל דמעה אוחז בחושך זו דרכה של אהבה שסופה היא אכזבה ניסינו ילדה ניסינו לשתול בליבם פרחים אך על הסלע לא צומחים פרחים ניסינו על סלעים לא צומחים פרחים לא צומחים פרחים הוא לא שווה את הכאב... :cry_1: :cry_1: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אז אומרים sharif?
לא sherif? ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() זועק לאמא
אלון חסון השמש לא זורחת בין סורגים. מביט אל השמיים איך בורחים לי השנים קשרתי נשמתי בדרך עם קוצים מפטרל כל יום בחדר המדים חומים זועק לאמא ולוחש תפילה קטנה רוצה קדימה לעולם בלי אפלה אלוקים עזור לי חיי הפכו שיגרה אזיקים סורגים חומות וצפירות מבזבז חיי בין ארבע קירות הביני נשמתי הג'ונגל אמיתי התנאים שמקבלים אנו האסירים בחוץ גדרות של תיל אותנו מקיפים סוהרים שומרים אותנו כאילו חיידקים זועק לאמא ולוחש תפילה קטנה רוצה קדימה לעולם בלי אפלה אלוקים עזור לי חיי הפכו שיגרה אזיקים סורגים חומות וצפירות מבזבז חיי בין ארבע קירות שיר רצחני דייי דמעות דמעות!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שיר רשע של אלי יהודה
אלוקים עזור נא לי ________________________________ בלילה כשבכית רציתי שנאוהב אבל את לא רצית סובבת לי את הגב ניסיתי להבין מה את מסתירה אבל את לא אמרת אפילו לא מילה ליפעמים באהבה עושים גם טעויות פתחינה את ליבך ולא תבכי עוד בלילות אלוקים עזור נא לי אמור לי מה קרה איך אישה אוהבת הופכת לזרה איך לילה כה יפה הופך להיות שחור מה שביננו לא שווה את ליבי ישבור מלטף ענייך לוחש לך על בירכי מנשק שפתייך לוחש לך את שלי אבל את מתחמקת אומרת שאלך פתאום שותקת עצוב כל כך ליבך ליפעמים באהבה עושים גם טעויות פתחינה את ליבך ולא תבכי עוד בלילות אלוקים עזור נא לי אמור לי מה קרה איך אישה אוהבת הופכת לזרה איך לילה כה יפה הופך להיות שחור מה שביננו לא שווה את ליבי ישבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופעם מישהו כתב פה שמות של שירים,אני חושב ג'ינם ג'ינם של תמיר גל והוא אמר שזה שיר אחד הכבדים במזרחית :):):):) התעלפתי מצחוק
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |