|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() בוא נסתכל על זה ככה,
רבים הם האנשים שעשו דדליפט המון שנים והיום חיים באושר עם גב תקין גם בגיל מבוגר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל האלו שמעקמים את הגב ומרימים 150 קילו בRM1 וצורחים את הנשמה שלהם מזה כשהם אמורים לעבוד עם 120 קילו בצורה מבוקרת עלולים לסבול מכאבי גב
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() תגדיר נכון ! אם הגב ישר לגמרי אין שום סיבה לכאבי גב, לא כך ?
"כל האלו שמעקמים את הגב ומרימים 150 קילו בrm1 וצורחים את הנשמה שלהם מזה כשהם אמורים לעבוד עם 120 קילו בצורה מבוקרת עלולים לסבול מכאבי גב" אגב Rm1, כמה חזרות אתם עושים בדדליפט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() נניח וזה בדוק שאם עובדים בטכניקה מושלמת ובטוחה ובעומס לא גבוה מדי לטווח זמן ארוך אז מתעוררות בעיות גב.
אז יש אולי תרגילים נוספים שמומלץ לשלב אותם באימון כדי לחזק את הגב מפני פציעה עתידית מביצוע דדליפט? או שרצוי מדי פעם לעשות הפסקה מדדליפט למשך תקופה מסויימת (מעל שבוע ) כדי שהגב ינוח ויחלים? האמת זה לא פשוט לעבוד בטכניקה נכונה בכל מדריך כתוב אחרת ואנשים במכון שלי לא יודעים פיקס והם בעצמם לא מתאמנים בעומסים כאלה גבוהים שאפשר לדעת אם הטכניקה שלהם נכונה או לא.
![]() |
#29 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה יכול לצלם את עצמך ואז לראות איך הטכניקה שלך. אני עושה את זה מלא, זה מאוד מאוד עוזר לי. במיוחד בתרגילים מהירים כמו power clean, אני פשוט מוריד את קצב הframeים ואז אתה רואה את זה בslow motion ואז אתה יכול לתקן טעויות בטכניקה. אצלי כרגע יש קצת בעיה שאני מעלה את זווית הגב לפני שהמוט עובר את הברכיים.
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() איך נקראים הזוקפים דינאמית באנגלית ?
פייי קמתי מקודם, הכאב קצת פחת אבל עדיין... איך אני מפחד מפריצת דיסק |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לצערי יש עוד הרבה נזקים אחרים לגב שכן יכולים לקרות מאימון בודד של עבודה לא נכונה על הגב. לפי דעתי תנוח מהתרגילים הכבדים למשך שבוע או שבועים ובינתיים כשהכאב בגב יסתיים תחזור לעבוד בתרגילים אחרים ובטוחים יותר לגב. בינתיים תעבוד הרבה גם על הגמישות בגב ובאגן בכלל.
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחפש על זה כבר הרבה זמן חומר. למשל אני אפילו לא ידעתי שצריך לעלות את הזווית בגב רק לאחר שהמוט עולה מעל לקו הברכיים. בגלל החוסר ידע בדברים הקטנים אללו אני מפחד עדין להתמקד בתרגילים האלה. אני צריך להתגבר על הפחד, תעזרו לי.
![]() |
![]() |
#33 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בעקרון בפאוור קלין אתה עושה את החלק של הדדליפט יחסית איטי, ואז כשהמוט עובר את הברכיים אתה מרים את הגב (כמו בדדליפט), וכשהמוט מגיע לאמצע- 2/3 מהירך שלך אתה מרים טרפזים ומקנה למוט תאוצה למעלה, ואז אתה עושה 2 דברים בו זמנית: אתה קופץ במקום וגם מקפל את הזרועות ומביא את המוט לכתפיים שלך.
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני הוסיף להסבר שלך כמה דגשים שיצא לי גם ללמוד ממספר מדריכים שקראתי.
ככה נוכל לבשלים ידע אחד של השני. אני הבנתי שבזמן הקפיצה צריך גם למשוך את המוט למעלה כמה שאפשר בצמוד לגוף בצורה של חתירה מעלה. וכשהמוט מגיע למעלה כתוצאה מהתנופה שצריכה להתבצע מהר צריך להיכנס כמה שיותר מהר מתחת למוט ואפילו אם צריך להתכוףף בשביל לתפוס את המוט בגובה הכתפיים ואז להתיישר למעלה בצורה של פרונט סקוואט. בשביל גם להצליח לקפוץ עם כל המשקל צריך להשתמש הרבה בתאומים. כשהמשקלים קלים לא חייבים לבצע קפיצה ולעשות הכל בתנופה חדה ומהירה אבל כשהמשקל כבד כבר אין דרך אחרת להרים אותו לגובה הכתפיים מלבד קפיצה וטכניקה טובה.