|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מטר 72 על 58 קילו, מתאמן חודש בצורה רצינית 4 פעמים בשבוע בתוכנית abc ועם תפריט מסודר וזה אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות במשקל למרות שאני מתחזק ועולה הרבה במשקלי עבודה בחד"כ.
הקטע זה שאני לא יודע איך לחשב כמה קלוריות יוצא לי בתפריט וכמה חלבונים פחמימות ושומנים אני צורך בגלל שזה לא נכנס לי למחשבון אולימפוס הזה ואני לא יודע ממש איך לחשב את זה וכמה אני צריך בכלל. זה התפריט שלי: בוקר: 50 גרם פייבר1 סקופ מי גבינה חופן אגוזי מלך ארוחה 2: 6 פרוסות לחם עינן 6 חתיכות פסטרמה דל שומן ארוחה 3: בסביבות 150 גרם אורז\פסטה לפני אימון:פרי אחרי אימון:50 גרם סוכר ענבים וסקופ מי גבינה ארוחה 4: 100 גרם שיבולת שועל קוטג' 0.5% עגבניה BIO 0% לפני השינה: סלט גדול עם קופסת טונה וכל מיני סוגי ירקות+שתי כפות שמן זית בנוסף אני לוקח 3 קפסולות של אומגה3. אז בבקשה מי שיש לו כוח תגידו לי כמה קלוריות חלבונים פחמימות ושומן בערך אני צורך ואם זה מספיק ומה אני צריך לשנות בתפריט(בארוחת בוקר אין מצב שאני מכניס עוד משהו כי ממילא קשה לי לאכול את זה בבוקר). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?:\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בארוחת בוקר,תחליף את הסקופ חלבון ל-קוטג',טונה,גבינה,וכו'..
ארוחה 2 למה לאכול בפעם 1- 6 פרוסות לחם ? תחלק את זה לשאר הארוחות. איפה הירקות ? תוסיף כמה כפיות טחינה.. בכל מקרה קשה להגיד לך מה להוסיף ולשנות לא רשמת את כמות הקלוריות חלבון שומן פחממות וכו'. אף אחד לא ישב לחשב לך את זה,תכנס לכאן ותחשב. http://www.tevalife.com/calculator.asp?id=11
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אהה סבבה תודה אחי פשוט לא ידעתי איפה לחשב
עריכה: מה זה משנה אם אני אוכל 6 פרוסות לחם בפעם אחת או שאני פורס את זה בכמה ארוחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן..???
והתפריט שלך מאוד מאוד דל אני רואה שאין לך בשר בתפריט זה ארוחות קטנות ולא מסודרות מה עם ארוחה גדולה מסיבית?? תעשה חביתות גם בנוסף יש לך מלא תפריטים לעליה במסה תסתכל באתר... ואתה יכול לשנות כל מיני דברים לדברים שאתה אוהב..פשוט שיהיה לך מאזן קלוריות חיובי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |