|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
נחמד מאוד
אבל התקדמות המשמעותית הייתה בחודש הראשון בחודשים וחצי הבאים אני חושב שעלית יותר שומן מאשר שריר עלית שריר אבל דעתי יותר שומן וקצת איבדת חיטוב חבל אבל לא נורא |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל לא עליתי בשומן מאז... החודש הראשון היה מאוד משמעותי כי ישר הפצצתי על תפריט תזונה ואימונים FBW (אמנם בבית ) בשבועיים האחרונים אני במכון והתוצאות יגיעו .. כל זה סרטונים של אימונים בבית חוץ מהקטע האחרון שהוא לפני שבוע ובדוק אחי >> לא עליתי בשומן אולי הצילום הגרוע מטעה.
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
כי תמיד בתמונות אתה נראה הרבה יותר קטן יחסית למציאות בחודש וחצי הראשונים עלית חזק בגלל שהתחלת כנראה עם תוכנית ותפריט טובים והגוף לא היה רגיל וישר הוא עלה בשריר לכן אומרים כל חודש חודשים לשנות תוכנית תראה את ההבדל לפני שהתאמנת ואחרי חודש וחצי פשוט מרשים אי אפשר בחודש וחצי דעתי לעלות יותר מזה |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
אחלה סרטון גבר!!! מאוד התרשמתי ממנו
אני מאחל לך שיהיה לך בהצלחה ותמשיך לגדול..ואם לא תלמד אותי להכין סרטונים כאלה אתה גמור אחי! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
חחחחחחח ראית מזה ? איזה כלי איך נגנבתי בהתחלה כנס לStart >> all programs >> accesories >> windows ashcenazi movie maker. בקיצור זאת תוכנה שקל לעשות איתה סרטים רציתי משהו יותר מקצועי אבל זה חמוד לאללה. תן לי את האיסיקיו שלך אם תתקשה.
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
ציטוט:
שנית אם תרשם לחדר כושר אחי תוכל להתקדם הרבה יותר מהר וטוב ![]() |
|
|