|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() תקונים קלים:
1. השריר נשרף גם כדי לייצר פירובט. פירובט לא נותן רק גלוקוז, הוא נותן גם אוקסלואצטט. אוקסלואצטט הוא הכרחי לשריפת השומן. 2. המשמעות של מה שbullet אמר היא שיש שתי אופציות: עבור א"ג גבוה, קפיצה גדולה של אינסולין לזמן קצר, בזמן הקצר הזה שריפת שומן תדוכא בצורה חזקה ולאחר מכן רמות האינסולין ירדו ואז שריפת השומן תוגבר עד הפעם הבאה. עבור א"ג נמוך, עליה מתונה אך ממושכת באינסולין שתדכא פחות את שריפת השומן אך למשך זמן גדול יותר. הסה"כ הוא אותו דבר, זאת פשוט התנהגות שונה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כדאי גם להתייחס לתופעה המכונה "תשוקה חוזרת לפחמימות", העלולה לאפיין צריכה של פחמימות בעלות Gi גבוה.
רמת הסוכר בדם עולה מהר ויורדת מהר ומתעורר רעב ו"תשוקה" לפחמימות. על כן, בחיטוב עדיף שרוב המקורות לפחמימות יהיו בעלי Gi נמוך עד בינוני, אחרת פשוט יותר קשה להקפיד על הדיאטה (או שסתם עלולים לסבול יותר מרעב). תקנו אותי אם אני טועה... |
![]() |
![]() |