ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-07-07, 21:02   #1
Talon
חבר פעיל

ברירת מחדל **התמקדות בשומן כמקור אנרגיה עיקרי**

אני לוקח שורף שומן (ויטה לייף) וכידוע הוא מכיל כמות גבוהה של קפאין (כשלוקחים 2-3 טבליות) ועוד חומרים למיניהם שמתמקדים בשומן כמקור אנרגיה די עיקרי....ועוד אני משתמש בטיפים שונים כדי למקד את שריפת השומן ע"י תזונה למשל ופעילות גופניות אך לצערי קראתי כמה מהדברים של החכמים פה כמו משה גל טי ועוד שהבהירו שמה שמשנה זה הגרעון הקלורי ובסופו של דבר הגוף עושה סיכומון יומי לפי ההומואסטאזיס בגוף ועפ"י דעה זאת אני לא מבין בעצם למה אני מכוון את הגוף שלי לשרוף יותר שומן אם בסופו של דבר הכמות שומן שנשרפה ליום תהיה שווה??
בבקשה...משה ..גל טי....וכל המבינים....אבקש תשובה מפורטת לכך...
ואני חייב לציין שאני כן מרגיש שהשורף מסייע לי בהורדה....

ועוד שאלה לגבי כמות הפחמימות...
אתם טוענים שלאינדקס הגליקמי אין נשפעה על הרכב הגוף....אז השאלה שלי היא פשוטה....אני יכול כל היום לאכול מזונות שהערך הגליקמי שלהם גבוה (וכמובן לצרוך במשך היום ירקות ופירות שיקנו לי סיבים תזונתיים) אך לא לעבור את כמות הפחמימות היומית של הגרעון הקלורי? כי זה קצת לא מתסדר לי...כשלמדתי ביולוגיה בכיתה י' חחח אז הבנתי שהעודפים של הסוכר באותו הרגע בדם חוץ מלהבנות במאגרי הגליקוגן גם נאגרים בשומן.....כשאני נשאר עם Gi נמוך כל היום האינסולין לא מופרש יתר על מידה וכך מתבצעת שריפת שומן גדולה יותר במשך היום (כי כשהאונסולין מופרש נעצר ניוד השומן) והעודפים "המעטים" בדם יאגרו לי ללא ספק בגליקוגן ללא חשש מלהאגר בשומן.....
האם זה כך? או איך זה באמת??

אני יודע שזה ארוך אבל זה כלכך חשוב לי להבין את זה...תודה לעוזרים!!! אני חושב שזה נוגע לכל המחטבים למיניהם....
Talon מנותק   הגב עם ציטוט