|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאדיחה שקרתה לאחד המתאמנים, זה שהוא הלך ליד אחד ההליכונים בשורה וההליכון עבד והוא לא שם לב, ובטעות צעד אחד הוא עשה על ההליכון והוא עף והתגלגל לרצפה! המון קלטו את זה!
![]()
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עוד משהו: סיימנו את האימון(אני וחבר שלי) ועוד חבר נשאר ל10 דקות אירובי אז חיכינו לו...בקיצור עלינו להליכונים, הוא בא עולה על הליכון חדש שבנוי אחרת מהאחרים. הוא שם על מהירות 18, ההליכון מתחיל להאיץ והוא מתחיל להלחץ, צועק ורץ "איתן! זה לא עוצר!!! מה אני עושה" רק בשביל לפדח אותו יותר ירדתי לשתות והשארתי אותו לרוץ, אני עולה חזרה אני רואה אותו עדיין רץ בלחץ של החיים שלו, כולו אדום.. בסוף אני אומר לו "תעמוד על הצדדים(המסילה לא זזה שם) הוא בא עומד ואז שואל אותי "לא יכולת להגיד קודם???" ישר אחרי זה הוא בא שם על 5 קמ"ש ומשחק אותה רץ על slow motion(כמו האפקטים בסרטים), פתאום הוא דרך לא טוב הביא כזאת נפילה כזאת! כל הקומה למעלה צחקה עליו...
![]() |