|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אחי, אין מה לעשות כ"כ. תתפלל ותקווה לטוב ותתרום במה שאתה יכול. תלכו לחזק את תושבי שדרות, תעלו לחומש, תתנו את כל מה שאתם יכולים בצבא, תביאו 12 ילדים ולא חסר... ובאמת המצב היום מדאיג חבל על הזמן אבל אני כבר התייאשתי מלקוות שמשהו ישתנה בדרג המדיני, כי זה לא הולך לקרות (אולי גאידמק?).... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה לא אמור לאנוס את אישתך בשביל 12 ילדים, זה צריך להיות בהסכמתה, וצריך לדעת להתמודד עם דבר כזה. לא לכולם זה מתאים. וזאת הייתה קיצוניות, אבל תחשוב אם כל אחד יביא הרבה ילדים ויחנך אותם לא ללכת עם הראש בקיר ולהסביר להם עם מי יש לנו עסק, והם גם יביאו הרבה ילדים אז תוך 3 דורות כבר לא נספור ת'ערבים האלה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יאלה כוס עמו המדינה הזאת על הזין שלי כולם אני עושה מה בזין שלי ולא מחשבן יותר לכלום המצב אבוד!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היו פעם נותנים קיצבאות לפי ילד (וזה תלוי אם ההורים עובדים או שאחד עובד.. או בכלל. ונראה לי שזה היה עולה עם כל ילד). בקיצור הורידו את הקצבאות וזה דפק את הערבים ועכשיו הם מביאים פחות ילדים בגלל זה וזה בדוק. הבעיה עם זה שגם היהודים, במיוחד מהשכבות החלשות, נדפקים ובמקום לקבל הטבות במס על כל ילד כמו שעושים בשאר המדינות אז השאירו את המצב ככה. אז נכון שזה מקשה מאוד מאוד על הערבים אבל זה גם מקשה עלינו. חוץ מזה זה לא אומר לא להביא הרבה ילדים (למי שיכול) ולא להתפנק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |