|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() שבירת הלג פרס פעמיים - פעם אחת כמעט שברתי את הרגל ועדיין יש לי צלקת של 10 ס"מ... כל המכון הסתכל עליי כנשמע הבום.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
טוב אם כבר פאדיחה אז,אתמול באימון אני מדבר עם 3-4 חברה במכון,והארוחה לפני אימון שלי היתה שעועית אדומה,חזה עוף,וסלט :closedeyes: קיצר יצא כצת גז(בשקת),ממש קצת,פתאום אני קולת אחד הולך לצד באמצע השיחה,מתחיל לעשטת סט,ישר אחריו שני הולך,שלישי,רביעי וככה נשארתי לבד,אחרכח ראיתי אותם צוחקים בצד ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עבדתי בכבלים, כפיפת מרפקים וכשהמוט היה בשיא הגובה המגבת נפלה לי ונתקעה בגלגלת, וגם ככה המאמן היה עליי בקריזה אז לא רציתי להוציא את זה בכוח ושכול הפלטות יפלו, אז היייתי צריך לשכב על הרצפה בזמן שאני מחזיק את המוט כמו בלחיצת רגליים להוציא את המגבתת,זה נראה כאילו אני בתנוחה מסיונרית:closedeyes:
וכמבון שלא הצלחתי הכול נפל והמאמן חטף עליי שוב קריזה |
![]() |
![]() |