|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() *שני תלמידים חוזרים לשיעור אחרי שתרמו דם.
המורה :"נו, שכבתם אחרי זה?" הנה כמה מהבית ספר פה... *"יש איזה פסוק בתנ"ך- מלפפונים גידלתי ורוממתי והם פשעו בי" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, פיזיקה *המורה: "שימו יד על הגרון ותגידו ס'. עכשיו תגידו ז'. מה אתם מרגישים?" הכיתה: "רטט" המורה: "זה בגלל שזין רוטט" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, לשון (אצלי..) *המורה: "אתה רוצה לבוא לבי"ס?" תום: "כן." המורה: "טוב, אתה לא מתאים לדוגמא שלי, אתה חנון אמיתי!" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, *"אתם דפוקים רצח" מגדל העמק, תיכון אורט רוגוזין, היסטוריה *"אתם כיתה של טמפונים" מגדל העמק, תיכון אורט רוגוזין, היסטוריה *המורה: "בן, אתה חולה?" בן: "לא" המורה: "אז אולי בכל זאת תלך להשתחרר?" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, מתמטיקה (אצלי בכתה, הייתי על הרצפה...) *"אני לא זוכרת בדיוק, זה היה כשהייתי קטנה, אבל לפני מליון שנה בערך...." קרית אתא, בי"ס רוגוזין, גאוגרפיה (גם זה..) *תלמידים: "המורה לכתוב את מה שאתה אומר?" המורה: "לא.." *אחרי כמה שניות של שקט בכיתה...* המורה: "נו למה אתם לא כותבים??" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, הסטוריה (גם זה...) **באסיפת ההורים בתחילת השנה* המחנכת מדברת ופתאום נכנס המנכ"ל שגם מורה להיסטוריה: "שלום, אני המנכ"ל." המחנכת: "כן אבל המנכ"ל, אתה גם המורה שלהם להיסטוריה..." המנכ"ל: "באמת?... אהההה כן נכון..." קרית אתא, בי"ס רוגוזין, היסטוריה (גם זה..) **המורה אחרי שהוא אמר לניר שהוא מדבר* המורה: "ניר צא מהכיתה ולך לרכזת!" *ניר אסף את הדברים וכבר הגיע לדלת* המורה: "ניר לאן אתה הולך?" ניר המבולבל: "אמרת לי לצאת..." המורה: "לא אמרתי לך כלום אמרתי לך לעבור לשולחן הראשון ושזאת תיהיה הפעם האחרונה שאתה מדבר!" ניר: "אבל אמרת..." *נקטע ע"י המורה* המורה: "לא אמרתי לך כלום! ועכשיו שב ותלמד!" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, היסטוריה (זה הכל אותו מורה...הוא גם המנכ"ל שתבינו!!!) * *המורה הוא גם מנכ"ל וגם מורה להיסטוריה* אור: "המורה החלון פה שבור!" המורה: "לא אני חושב שהוא בסדר גמור." אור: "לא הנה הוא שבור" (אור קם ונוגע בחלון השבור). המורה: "אני חושב שככה זה צריך להיות" (ניגש לחלון) אור: "לא זה שבור!" המורה: "כן אתה צודק מי אחראי אצלכם על הדברים האלה? יש לכם פה שרת?" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, היסטוריה * *המורה הוא גם מנכ"ל וגם מורה להיסטוריה* המורה לתלמידה בשם אלינה: "עשית שיעורים?" אלינה: "מה היה?" המורה: "לא יודע" (פונה לילדה שיושבת ליד ושואל אותה מה היו השיעורים...) קרית אתא, בי"ס רוגוזין, היסטוריה * *המורה הוא גם מנכ"ל וגם מורה להיסטוריה* המורה: "מישהו רוצה לקרוא מהספר על השינויים שחלו בסוף המאה ה-19 בדמוקרטיה אצל הגברים?" אלכס: "ניתנה להם זכות בחירה באירופה." המורה: "לא נכון!" אלכס: "מה לא נכון? זה כתוב בספר!!!" המורה: "לא נכון!!!" אלכס: "אבל זה מה שכתוב!!!" *דממה במשך חמש דקות* המורה: "אה, נכון אתה צודק..." קרית אתא, בי"ס רוגוזין, היסטוריה * *בכיתה יש תאומות זהות (מור וענבר)* מורה: "יש לי שיטה איך להבדיל ביניהן" כולם: "איך?" מורה: "ענבר אני מורידה לך 10 נקודות מהציון" ענבר: "למה??" מורה: "רואים? זאת ענבר" קרית אתא, בי"ס רוגוזין, פיזיקה הכל פה כמעט מהכתה שלי....כתה של מורים טמבלים וילדים לא פחות... |
![]() |
![]() |