|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() *[תלמידה אוכלת באמצע השיעור]
המורה ללשון: "אולי תפסיקי לאכול?!" תלמידה: "אבל אני רעבה..." המורה ללשון: "ואני רוצה גבר, זאת אומרת שאני לוקחת מפה מישהו?" [מורה ללשון בגובה 1.35, בערך בת 70] מבשרת ציון, תיכון הראל, לשון *[שני תלמידים ישבו שורה ראשונה הפריעו למורה כל הזמן] המורה: "מה אתם עושים לעזאזל?!" תלמיד: "הוא ליקק לי את העט!!!" מורה: "טוב שרק את העט..." *המורה: "תדעו את החומר טוב תלמידים, בשיעור הבא יהיה בוחן פתע". תלמידים: "אבל המורה, אז זה לא בוחן פתע". המורה: "אז עוד שני שיעורים יהיה בוחן פתע". ירושלים, תיכון שליד האוניברסיטה, *" אני מבקשת מכל הבנות בכיתה להפסיק למזמז אחת את השניה, אתן עדיין לא בבית זונות" קיבוץ מגן, בי"ס מעלה הבשור, שיעור יסודות העיצוב *"מה זה משנה, גדול, קטן, העיקר המצב-רוח!" נס ציונה, תיכון בן-גוריון, פיסיקה **מורה מדבר על איזה משהו הומני-יפה נפש* תלמידה: "תגיד, איך זה..?" מורה: "מה?" תלמידה: "להיות כזה פלצן?!" ירושלים, תיכון אמי"ת דרור, אזרחות *במהלך השיעור על ספר שנקרא "העיוורת" : המורה: "כפי שמבינים מפרק זה, העיוורת רוצה לדעת את גילו של בעלה מבלי לשאול אותו" תלמיד: "מה הבעיה?! שתסתכל בתעודת הזהות שלו" *מורה מלמד על נפילה חופשית, ומסביר על כדור שנופל: המורה: "ואם הכדור היה נופל, ולא היה שם משטח אלא בור, מה היה קורה?" תלמידה: "למה שיהיה שם בור?" מורה: "את זה צריך לשאול את מע"צ" לא ידוע, פיזיקה *מורה: "היא יורדת וטוב שהיא יורדת, ככה *MIN* תמיד חיובי." קרית מלאכי, תיכון עמל, מתימטיקה *אני משחק בפלאפון של מישהו בשיעור. "יותם, קח את הפלאפון, ודחוף אותו למקום הכי עמוק שתוכל". חיפה, תיכון עירוני ג', *מורה: "תגידי לי, אני צריך לראות את התחתונים שלך?" תלמידה: "תגיד לי, אתה צריך להסתכל?" חולון, גימנסיה נבון, מתימטיקה *המורה מסביר לתלמיד פעילות של אטום מסויים: "הוא מתעסק עם עצמו. מכיר את המצב הזה?" נס ציונה, תיכון בן-גוריון, פיזיקה |
![]() |
![]() |