|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני לא יכול לצטט לך מילה במילה ,אבל מה שכן היו לי איתו היתכתבויות במסרים של תפוז בעיקבות ביקורת שהעברתי על ה"תצוגה המרשימה " שהוא נתן במר ישראל של שנה שעברה ,והוא שילח לעברי האשמות שאני "קנאי" "מתאמן מקלדת " ועוד ועוד ועוד ,וכמובן הטיעון המנצח והבוגר של "אני גדול יותר ,חטוב יותר ומזיין יותר " ,זה מדגם מייצג לאיזה סוג של בן אדם הוא ,אבל אני לא יעביר ביקורת על האישיות שלו כי לא הייתה לי איתו אינטראקציה מעבר לאינטרנט בסופו של יום ?הוא ספורטאי של תרוצים ,משבח ומרומם את עצמו עד התחרות ,שופך סופרלטיבים לכל הכיוונים ,וכשהוא לא מצליח (בצדק ) הוא מתחיל עם התירוצים ,ההאשמות והבכי אני אפילו לא אנסה להציג את עצמי בתור אובייקטיבי פה כי אני לא ,אני שונא את שגיא בתור ספורטאי ,ואני בטוח שבתור בן אדם אני גם אשנא אותו אם יצא לנו להיפגש מעבר לאינטרנט
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אתה חושב שמשעמם פה לאנשים?שסתם יודרים עליו?אני הכרתי את שגיא הרבה זמן לפני שהתחלתי לצאת עליו וואלה לא הפריע לי בכלל אבל איך שהוא והחברים הקטנטנים שלו התחילו לרדת עלי ולרשום לי שמן אם ג'ינו אז אמרתי יאלה פאנן גם גלעד יודע לקלל ולרדת לרמה הזאת למעשה הוא אלוף בשטויות האלו והחזרתי לו כגמולו ועדין לא סיימתי כי אני לא הגעתי לפי 10 עדין ![]() |
|
![]() |
![]() |