|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ככה
לוקח כמה עגבניות צ'רי חותך אותן לחצי ושם בצלוחית עגולה מוסיף שמן זית,לימון,פטרוזיליה וטימין(אפשר לשנות ולהוסיף). יוצא טעיםםם לאללה אחרי שאני אוכל את עגבניות הצ'רי אני שותה את השמן זית!
__________________
"Born To Stand Out" -אני פה בשביל האנשים ובשביל התשוקה לפיתוח גוף,לא בשביל מוצרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לי זה בא טוב על החביתה.
(לא בטיגון, אלא אחרי שהיא כבר מוכנה). חוץ מזה, אולי תנסה סוג אחר, יש הבדלים די גדולים בטעם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף ל10 שדקים/כף טחינה
![]() |
![]() |
![]() |