|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() טוב שמעתם הרבה פעמים תשאלה מה האבקת חלבון הכי טעימה אבל שלי שונה:
מה האבקת חלבון הכי טובה בנסיבות האלו: שותה אחרי אימון ככה שאני לא יודע כמה קר זה כבר יהיה: סקופ וחצי של האבקה + מים + 50 גרם סוכר ענבים (שוקל 62.5) אני לא מערבב עם קרח כי אני מערבב עם מוט כזה שלא יכול לקטוש את הקרח וגם אין לי כוח להתעסק עם הקרח........ מה האבקה הכי טעימה למקרה הזה? כרגע יש לי אופטימום בננה אבל נמאס וזה גם לא משהו אם זה לא עם חלב וקרח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() והיא עולה למעלה באמונה שלמה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() אם אופטימום בננה לא טעים לך אז אתה וואחד ילד מפונק.
לך על קרם עוגיות של אופטימום בראש שקט. הטעם הזה חיסל את כל האבקות בשוק.מי שטועם לא מחליף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז כשיש התלבטות בין בננה לקרם עוגיות מה אתם ממליצים???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() שניהם טובים... כך את מה שמדבר עליך יותר..תכלס לא משנה איזה מהם תיכך השני שתיכך אחריו יהיה אחד מהם אז בסוף תספיק ליטעום את הכל..
סתם לידע כללי בטעם בננה יש 5 מנות פחות מהקרם עוגיות. בבננה זה 73 בקרם עוגיות זה 77 לא שזה משנה..אבל יש אנשים שיכחו גם וניל רק בשביל לקבל 80 חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() נערך....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() צ'מפיון מוקצ'ינו !
אחד החזקים !
![]() |
#9 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אבל עדיין הוא באמת טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים שצ'מפיון בננה זה חזק, וגם קרם עוגיות.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בהחלט לא תצטער מהטעם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() טוב תקשיבו שנייה ותקשיבו טוב.............
אני לא מדבר שעושים בבית עם חלב טעים כזה מוקצף שגם הבננה זה סבבה אני מדבר אחרי אימון עם סוכר ענבים ומים כזה קריר אתמול כימעט הקאתי את זה. בגלל זה שאלתי במקרה הספציפי הזה מה כדאי לקחת..... והאם זה משמעותי אם אני לוקח את החלבון ישר אחרי האימון או נגיד איזה שעה ומשהו אחרי.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
תכלאס הכי טוב זה הקרם עוגיות של צ'מפון והשוקולד מילקשייק של אופטימום. חבל רק שאין את זה בשקים :\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
אני לא מדבר שעושים בבית עם חלב טעים כזה מוקצף שגם הבננה זה סבבה אני מדבר אחרי אימון עם סוכר ענבים ומים כזה קריר אתמול כימעט הקאתי את זה. בגלל זה שאלתי במקרה הספציפי הזה מה כדאי לקחת..... והאם זה משמעותי אם אני לוקח את החלבון ישר אחרי האימון או נגיד איזה שעה ומשהו אחרי.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |