|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() הוא דיבר על בנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() bode הלו תגיד סופית, אתה מתאמן בקאנטרי ב"ש או לא?
![]() |
#144 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי רשמתי לך במוניטין..
למה ראיתה שם מישהו דומה לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל וואלה יש ויש אני מכיר מלא אנשים שהם חיות וחברות שלהם כל הזמן מתלהבות מהשרירים שלהם בידיים "תעשה שריר רגע אני רוצה להרגיש" וכל החרטות האלה חחח לעומת זאת יש בנות שרואות וריד או כדור בבייספס הולכות לשירותים להקיא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ואלה שהולכות להקיא הן רוב בארץ הלוואי שכל הבנות היו מתלהבות משרירים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
חבר פעיל
|
![]() yay
![]() |
#148 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#149 | |
|
![]() ציטוט:
סיטואציה: ירדנו ב1 לעשן נרגילה היה נורא חם בחוץ אחד הילדים הוריד חולצה (נראה כמו ניצול שואה) ממש אבל ממש דוק כל החברים שלי שררק התחילולהתאמן עושים בונא הו אממש רזה אבל ממש רזה. ילדה בת 14 שישבה שם אמרה יש לו גוף שאלתי אותה למה יש לו גוף היא אמרה יש לו קוביות. למזלי הבנות של חיפה משוגעות על שרירים מה לעשות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
חבר פעיל
|
![]() בונה אני מדמיין או שאין לו גב בכלל? הוא ניראה כמו קרטון אני חייב לציין...
ודרך אגב איפה באמת סיקס פאק באמת חסר פה אני רגיל לתגובות שלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#152 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#153 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מושעה נראה לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ואנייכול להגיד לך מנסיון שבכיתה י' שהלכתי רק עם גופייה ארוכה בחורף והחזה בלט מהחולצה כל הזמן אמרו לי תעשה שריר תעשה שריר אפילו באמצע ההפסקה הלכתי סתם לבד במזדרון של השכבה ושתי בנות רוסיות הסתערו עליי וטלשו לי תפיטמה מהמקום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]() אני יצטט משפט שאחת אמרה לי בטיול שנתי שהייתי עם גופיה: "דיי כבר שגעת אותי עם השרירים האלה"
![]() |
#156 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
חבר פעיל
|
![]() בנות מתלהבות מצורה יפה לאו דווקא מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
|
![]() ציטוט:
צמע תדע לך שרק ילדות קטנות ומושפעות כל מה שמעניין אותם זה שחיפים עם בטן.. ואתם נתפסים בזה יותר מידיי בנות לא הכי מעניין אותם אם יש לך גוף
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]() כן ככה זה הבנות האלה שאוהבות שחיפים וערסים
וכשהן רואות טרקטורון עף להם הפוני אחר כך משתמשים בהן כמה פעמים וזורקים אותן הן באות לאנשים נורמלים . זה תהליך שרוב הבנות עוברות , כשהן מתבגרות הן מבינות שלא הכל בחיים זה טרקטורון וסיגריות ושהגיעה הזמן לתפוס בחור רציני , ורוב הפעמים זה אנשים "כמונו" סליחה אם זה מפריעה למישהו הסלקציה הזאת