|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(הכוונה לא לסרטים)
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אתה אחד התותחים אני לא מפסיק לצחוק פה! ד"א ראיתי מה רשמתה לי במוניטין אני מקוה שאתה לא טוען שאני "שתול" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאחר ואתה ילד מחשבים שלא יוצא מקוטלי ביתו ארשה לי להסביר לך כמה דברים. צ"י לא באמת קיים, זה רק ווירטואלי! בנאדם אם מוניטין גבוה כשלי, לא יפחד מחבורת ילדים אשר מתחזים לצ"י שבעצם אפילו לא נגעו בנשק. (הכוונה לא לאיבר הוורד-הגמיש-הרגיש-שלכם) עמית כמו שאמרתי לך מיקודם. איני מפחד מילד שלא ראה וורג'ינה בחיו, מה כבר תוכל לעשות לאדם ברמה כל כך גבוה כשלי ? לך תאוננן בטבע ודחף אצבע ברבע ל-7 ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |