|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה בערך סוג האימונים שמתעמלים עובדים בהם על מנת להיות בכושר טוב יותר ולעזור להם לטכניקות שלהם.
המטרה שלי מאחורי האימונים - להיות בכושר, לאימוני אומנויות לחימה, ולהשיג טכניקות מסוימות מתחום ההתעמלות ( הפלאנץ', iron cross), ובשביל הטריקינג. אני מתאמן תחרותי, כלומר ההופעה שלי לא מדאיגה אותי כמו היכולות שלי.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הסיבה שאני לא עובד עם משקולות לרוב, היא פשוטה - אני פשוט לא אוהב את זה.
אני נהנה הרבה יותר מעבודה עם תרגילים כאלה מאשר עם תרגילים עם משקולות.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאני לא אוהב את התרגילים שיש, אני לא אוהב אימונים ארוכים, לא ממש מוצא סיבה,פשוט מעדיף אימונים עם משקל גוף.
קוד:
6 pseudo-planche-pushups 2 Uneven towel pullups 5 One arm pushups each hand 2x10 Hanging leg lifts 15 Clap pushups 2x5 "Airborne"s each leg 2x5 Full Trainer closes each hand 2x10 Reverse wrist curl 10kg 5s Static Barbell hold (mid pos.) 30kg
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים תפוסות בגלל הריצות הקצרות בשיעור ספורט. :<
קוד:
2x5 pseudo-planche-pushups 35 Superman lifts 20 Reverse leg lifts with ankle weights 5 HSPU 30,20,10 Pushups (1:1) 2 Uneven towel pull-ups Wrist curl (D) 3x10 10kg Reverse wrist curl (D) 3x10 5kg Leverage bar twist with dumbbell 2x5 2.5kg Hammer curls (D) 2x8 10kg
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קוד:
3x5 pseudo-planche-pushups 25 Diamond pushups 5x5 Pull-ups Wrist curl (D) 3x10 10kg Reverse wrist curl (D) 3x10 5kg Leverage bar twist with dumbbell 2x5 2.5kg Hammer curls (D) 2x8 7.5kg