![]() |
Power to me!
שלום,
זה אימון מסוג שונה ממה שרגילים לראות כאן, אימון שמשלב אימון כוח ואימוני כוח גוף. אני מתאמן שישה ימים בשבוע, ראשון עד שישי. 29/10/06 קוד:
|
מה זה סייד פרס?
למה אתה עושה אקדחים ולא סקוואט? אתה מתאמן בבית? COC זה Captain of Crush? מה זה פסואדו פלאנץ'? עם רגליים מקופלות? בהצלחה. |
powersnake התכנית נראית נחמדה, אני מתאר לעצמי שאתה הולך לפי העקרונות של הספר "Power To The People", שיהיה לך בהצלחה.
ציטוט:
http://www.dragondoor.com/articler/mode3/282/ :huh: פסאודו פלאנץ' זה פלאנץ' עם הרגליים על הקרקע. |
ציטוט:
פסאודו פלאנץ' http://www.drillsandskills.com/image...eudoplanch.jpg אני מתאמן בבית, ואני עושה אקדחים כי יש לי הגבלה של משקל ובשביל לעשות סקווט אני צריך להרים את המוט עד לכתפיים, וכשמדברים על משקלים גבוהים זה די מעצבן :|. תודה :) |
איזה CoC אתה סוגר?
|
קניתי את הטריינר, התנגדות של 100 ליברות (~45 קילו), לא הצבתי לעצמי מטרה לסגור את 1 ו-2 כמו רוב האנשים שקונים, פשוט חיפשתי משהו קצת יותר רציני ושיספק התנגדות טובה.
|
holy shit
שהייתי באמריקה ראיתי אחד עושה משו מוזר עם מוט אולימפי וכולו התעקם עכשיו אני מבין מה זה חחח יש לו מכון ענק מאובזר וזה מה שהוא עושה חחחח (הבחור מאמריקה לא אתה) |
off topic!
מאיפה הבאת את ה coc ואיך היו העלויות? אשמח לשמוע פרטים |
ציטוט:
המחיר של אחד הוא 19.95 דולר, לישראל המשלוח עולה עוד 13 דולר. אם אתה יכול להרשות לעצמך, אני מאמין שזה שווה את זה. |
קוד:
|
סנייק , במקום הפיסטולז העלובים תעשה את הגלוט האם ריז המלא שגם מפעיל את הקוודס חזק ועם הידיים שחופשיות תעשה את הCOC חח תכלס הפיסטול עלוב לעומת הswitch
זה כמו לעשות concetration curls על כדור שוודי מול כפיפות מרפקים עם בארבל לדרופסט עצבני למטרת היפוטרופיה.............. ואם אתה עושה כבר מטח תעשה כפיפות רגילות לא הפוכות מילא יש לך מה שיחזק את הברכיליאס ... תלמד ממני שהביספס שלי כבר ניה עלוב לעומת הברכיליאס אני כל הזמן עושה צ'יט בלי לשים לב עושה האמר קורל במקום הרגיל =\ ותעשה משהו לאובליקס ולכתפיים פור פאק סייק השרירים הכי שימושיים ביום יום (לסוחב דברים מן הסתם חח ) והכי יפים מה דעתך על כמה side crunches וhandstand pushups? חוץ מזה תגביר ווליום מה זה הווליום הפוסי הזה אני עושה 234234234 סטים ביום ומשתפר מהר מאוד וגם שמתי לב שמה שאני עובד יותר פחות מגיע לאימון יתר וככה אחרי כל תקופת מנוחה אני יכול להתאמן יותר ויותר....... בלי פלטאוסים מעצבנים מקווה שהבנת בכלל מה שאמרתי חח |
ציטוט:
הפיסטול לא ממש עלוב כשאתה עושה אותו בתוספת 20 קילו. ציטוט:
ציטוט:
pseudo-planche-pushups וכדומה. |
ציטוט:
|
20 Pull-ups
12 HSPU 5 One arm pushups each hand 35,10 Normal pushups 12 leg lifts 20 Frog kicks 10 Chin-ups 2x15s up-downs 2x5 tucked-knee jump 3x2 Trainer close |
קוד:
|
ציטוט:
בטח בחיים לא עשית גם גלוט האם ריז כי אם היית עושה את זה כמו שצריך ( לא המכונות האלה שיש במכון שעושות את זה יותר קל) היית מבין שאפשר להישען למין לסיסי סקווט אחרי שעולים למעלה , ואם אתה לא פוסי ואתה מחזיק את עצמיך מהכפות רגליים ולא מהעקבים אז גם התאומים עובדים (ועוד אפשר לקחת איזה רצועת התנגדות לעבוד על הידיים באמצע סתם להפעיל יותר שרירים ) |
בבקשה, אל תריבו.
קוד:
|
אימון לא עמוס היום.
קוד:
|
מה המטרה באימונים האלו? זה ממש מעניין, בתור אחד שכבר לא מעט זמן מתעניין גם בבאדיבילדינג וגם בפאוורליפטינג לא נחשפתי לכזה סוג של אימונים.
|
זה בערך סוג האימונים שמתעמלים עובדים בהם על מנת להיות בכושר טוב יותר ולעזור להם לטכניקות שלהם.
המטרה שלי מאחורי האימונים - להיות בכושר, לאימוני אומנויות לחימה, ולהשיג טכניקות מסוימות מתחום ההתעמלות ( הפלאנץ', iron cross), ובשביל הטריקינג. אני מתאמן תחרותי, כלומר ההופעה שלי לא מדאיגה אותי כמו היכולות שלי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ