|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() משה
תודה רבה על התגובה המהירה אבל איך אתה מסביר את זה שלגיל גרנות היו תשובות לגמרי שונות משלך לחלק מהשאלות הללו ? ועוד שאלה אם ביום אחד אני אוכל את הצ'יט אבל בדרך כלל צ'יט זה פחמימה אבל אני מוריד ארוחה אחת שלמה הכוללת חלבון איכותי כמו חזה עוף ופחמימה כל שהיא כמו אורז וירקות הגוף יפרק שריר בגלל שבאותו יום אכלתי פחות חלבון ? בהנחה שאני במאזן קלורי ניטרלי ביום זה ? וגם אני לא הבנתי את גיל מה הקטע שלו עם אבקות מרק ואלכוהול יש לו תשובות משונות בקשר לאלו גיל מתכוון שאם לוודקה יש 40 אחוז אלכוהול אז הקלוריות שיבואו מהאלכוהול הזה יהפכו ישר לשומן בגוף וד"א אני הרבה זמן בפורום פשוט פתחתי משתמש חדש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה איתך אחי אבל אני לא מתכוון לחיות כל החיים בשקילת האוכל שלי ולחשב כל גרם קטן...אני יצא משוגע בסוף ויתאבד
![]() אני מאמין שבאיזשהו שלב בחיים אני יתחיל לאכול רגיל ויעבור אולי רק לאימונים רגילים לשמור על הבריאות ולא יותר...אני מאמין שזה יקרה עוד 3-5 שנים...יש עוד תוכניות בחיים,אתה יודע...
__________________
גם אני מכור ל ctrl+w ![]() ![]() think like a pro , grow like a pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עוד שאלה
במיוחד אני מצפה לתגובה של משה אם אני אוכל צ'יט נגיד ביום מסוים ובסופו של יום זה אני יהיה על מאזן קלורי חיובי הגוף ישר אוגר את הקלוריות הללו כשומן ? או שהגוף חושב יום יומיים מה לעשות עם הקלוריות הללו ? האם כתוצאה מהצ'יט שאולי יכיל שומן טראנס/שומן רווי/שומן מוקשה/שומן צמחי אני יצבור יותר שומן מאשר אם הקלוריות הללו היו יותר נקיות וממקוורת אחרים כמו חזה עוף ופחמימה מורכבת כלשהי ? האם שומן טראנס/שומן רווי/שומן מוקשה/שומן צמחי נאגר בגוף אחרת ונהפך ישר לשומן עקשן שקשה להיפטר ממנו בתקופת החיוטב (שאתה על אחוז נמוך ונשאר קצת שומן עקשן מציק כזה)?? תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהנחה שאתה כבר התחשבת בתפריט באפקט התרמוגני של המזון, שהוא כשלעצמו לא ממש קריטי, זה לא משנה אם הקלוריה הגיעה מפחמימה, מחלבון או משומן. לאחר שהגוף מפיק קלוריות (אנרגיה) ממזון מסויים, הוא לא מבדיל מאיפה מגיעה הקלוריה. קלוריה זו יחידת מידה של אנרגיה. זה בדיוק כמו לחשוב שקילו ברזל שוקל יותר מקילו נוצות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מה זה אפקט תרמוגני ?
ואיך נגרם השומן העקשן שנשאר לנו בסוף החיטוב ? לא מכל השומן הרווי /טראנס מהמאכלים הלא בריאים שאכלנו עד היום ? |
![]() |
![]() |