|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בקשר לתפריט אישית אני יודע שזה לא כזה משנה אבל אני לא דוגל בחלב/רוטב צ'ילי/ותמרים לאחר אימון את התמרים הייתי מחליף בתפוח את הסקופ חלבון הייתי שותה עם מים החלב עצמו עדיף לאכול משהו מוצק במקום חבל על הקלוריות כנ"ל רוטב צ'לי בהצלחה. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אז אתה רוצה להגיד לי שאני צריך להיתאמן רק חצי שעה משקולות ואז לעשות אירובי 40 דקות ? עכשיו אני מבין למה אתה כבר יותר מחצי שנה בחיטוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
זמן האירובי ואימון המשקולות שלך תלוי בתוכנית. למשל אם תעשה תוכנית a-b. אין סיכוי שתסיים ב-40 דקות אימון משקולות לפחות רק אחרי שעה,ואז אפשר לעשות חצי שעה אירובי. אם אני עושה תוכנית abc ומסיים כל אימון ב40 דקות ומקדיש 40 דקות אירובי זה משהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל עדין לא הבנתי איפה אני טועה ? במה בדבריי אמרתי והם לא נכונים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שאין צורך לעשות בחודש ה-1 40 דקות אירובי!! צריך להעביר הילוך מ-1 ל-2 לא ליקפוץ ישר ל40 דקות אירובי. אפשר לעלות בהדרגה, 4 פעמים בשבוע אתה מתאמן ? אז סבבה בשבוע ה-1 תעשה 22 דקות אחרי זה תעלה ל-25 דקות אחרי זה תעלה ל-30 שעה.. זה יעזור לו יותר,מאשר שעל הפעם ה-1 הוא יבוא ומכון ויתחיל לעשות 40 דקות אירובי... אבל שוב תלוי מה התוכנית שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() מה אתה רוצה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא הבנתי מה הבעיה עם רוטב צי'לי? ציטוט:
ולפי מה שאתה אומר אני מבין שאני צריך להוסיף עוד פחממות?
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו אחרי שסיימתם את הוויכוח החמוד שלכם מישו יכול לעזור לי?
![]() |
![]() |
#15 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תנסה מה שנראה לך הכי מתאים לך, לא עובד טוב? לא מרוצה? תנסה עצה אחרת, לא עובד? תנסה עצה אחרת, סך הכל כל גוף שונה, למרות שיש דברים בסיסיים.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |