|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פלטינה
|
![]() אני רוצה לתת קודם לכמה שיותר אנשים לענות על השאלות לאחר מכן אשלים. יופי של פוסט, והפגישה שלנו (השיעור) הולך להתרכז כנראה בדיוק בנושא הזה... אם כך, אלו השאלות:
1. איך פעילות של השריר מעלה את הנפח שלו? 2. מה זה חימום? למה צריך אותו? למה הוא עוזר או מה הוא מונע?
הערה חשובה! ![]() אין האמור באף אחת מהתגובות שלי בפורום מהווה תחליף ליעוץ עם מטפל. היעוץ בפורום מוגבל למידע כללי ויש להתיחס באופן זה בלבד. אשמח לעמוד לרשותכם בקליניקה שלי בכל דבר ועניין. לקביעת תור: 0544737325 אריאל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי הפעילות השריר עושה פיצוי יתר על הקרעים, מפצה ועושה יותר מזה. כתוצאה מזה השריר גדל. 2. בשביל שהגוף יעלה דופק, יזרים דם לשרירים, יעלה את החום של הגוף - המערכות יבינו שהן לקראת פעילות (מבחינת זרימת הדם , חום הגוף והדופק).
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() שכחתי לציין מן תאוריה/שאלה שחשבתי עליה;
בזמן חימום, האם יש קשר למאמץ של השריר, או רק היות התנועה שאני עושה בזמן שאני עושה חימום, בעצם היא הסיבה לחימום..? אם התנועה/ביצוע של החימום, זאת הסיבה, שבעצם "מכינה" את השריר לאינטנסיביות גדולה/לחץ גדול/התקפה על השריר, אז הנה משהו שחשבתי עליו: למישקל (במיקרה וזה חימום לפני תרגיל ספציפי) אין חשיבות לחימום, אלא עצם הפעולה של השריר, היא החשובה. אם אני יעשה סט חימום לפני תרגיל מסויים, ואני ישתמש לדוגמא ב3 קילו, או 10 קילו, (לא משנה כמעט למה) זה לא ישנה, העיקר שאני יעשה מספר מסויים של חזרות. מה אתם אומרים על זה..? חשבתי על זה, בגלל תיאורים של מצב שפציעה יכולה לקרות, הרבה מאוד כתוב; "תנועה פתאומית/ בפתאומיות", ולכן באתי עם הרעיון... בן.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בן אני חושב שאתה צודק אבל אנשים עושים את זה הרבה... מרימים מוט ריק לפני שהם מתחילים להתאמן במשקלים שמקשים על השריר שלהם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: לא הייתי פה הרבה שנים...
עוסק ב:: Experimental Neurooncology
חדר כושר: Y
|
![]() ציטוט:
אני מדבר לדוגמא על חימום לבייספס, כשמישתמשים בקילו כל יד עם דמבלים, או בלי משקולות בכלל- איזה 30 חזרות. אני מתכוון לכך שכל עוד השריר פועל בזמן החימום, למישקל בכלל אין חשיבות.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |