|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
על מנת להגיע למצב של חלבון מבודד יש כמה תהליכים אפשרים בינהם: שיחלוף יונים, סינון פילטר ועוד... התהליכים הם טיפה שונים ומעורבים בהם חומרים שונים אני לא מתמצא יותר מדי בהבדלים אבל מבחינת החלבון הוא לא יותר נחות זה אותו סוג חלבון זה "מי גבינה מבודד" אם מעניין אותך להבין את ההבדלים לעומק הייתי מריץ חיפוש בגוגל על כל אחד מהתהליכים בנוסף הינה קובץ PDF שפירסמתי פה כבר בעבר על ההבדלים בין התהליכים: http://www.daviscofoods.com/pdf2/IXvsMF.pdf
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
![]() |
![]() |