|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בדיוק היום הכנתי שק חול..
אהמ, שוב, זה דברים שאתם לא תאהבו אלא יותר אנשים כמו ליאו יאהבו, אבל הוא בטח כבר מכיר את זה. (GTG (GREASING THE GROOVE- זה בעצם שיטה למי שמי מעוניין בשבירת שיאים אישיים. הרעיון הוא לעשות תרגיל בעצימות נמוכה עם תדירות מאוד גבוהה. סתם לדוגמא: להחליט שכל פעם שאני יוצא מהחדר אני עושה לחיצת כתפיים כנגד משקל גוף 5 חזרות... חרא הסבר, ליאו יסביר יותר טוב סולם- זה טוב למתאגרפים ולומדי אומנויות לחימה (גם לאזרח הפשוט, אבל הבנתם את כוונתי) כי בשיטה הזאת אתה לומד להתאמן תחת כשל (שזה מדמה קרב, כי אתה לא יכול לעצור באמצע, לא משנה מה כואב לך) הרעיון הוא לעשות למשל שכיבות שמיכה בסדר עולה ואז יורד. פעם אחת ואז פעמיים וכן הלאה עד מספר שתחליטו ואז לרדת שוב לאחד, וככה "די בקלות בלי לשים לב" אם נגיד בחרתם לעשות עד 10 ובחזרה אז תעשו 100 שכיבות שמיכה. זמן מנוחה מינימלי. גם פה אני די בטוח שליאו יסביר את זה ככה שזה יהיה מובן 100 חזרות- אין הרבה מה לומר. JUST READ IT http://www.brookskubik.com/100_reps.html ראוי לציין שגם שאר השיטות נמצאות מן הסתם ברשת. פשוט פה אין לי כוח כבר להקליד וגם זכרתי בבירור איפה קראתי על זה והכי חשוב- תרחיבו אופקים, אל תיתקעו על בודיבילדינג. תנסו דברים ממה שליאו מביא לכם פה. ואל תתייחסו אליו כמו אל איזה גליליאו גליליי, ואך גוך, ושאר האישים שבזמנו התייחסו אליהם כאל מצ'וגעים