|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() ![]() אתם יודעים למה ?? כי היא דומה לשלי חעחעחע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פאק, אתה מפחיד בנאדם, מעניין יהיה לראות אותך חטוב ממש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואיך אתה ממליץ לקחת לפני או אחריי כמו שהיצרן ממליץ.
תודה. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פאק איזה ידיים. טירוף
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הנה הוכחה שיש התערבות פוטושופ בתמונה!!! סתכלו טוב טוב לתמונה..ותשאלו את עצמכם.. האם מפלצות מחייכות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תבוא למר ישראל אחי יהיה שם קרחנות!!! ובכלל שכל הפורום יבוא יהיה קרחנות רצח מלא הולכים להתחרות השנה!!!!!! דרך אגב עוד השבוע אני אעלה את תוכנית האימונים החדשה שלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא נורא תצלם תמונות אם אתה מתחרה אז בכלל שהיהי לך בהצלחה P: ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה קורה אחי? אתה בטח זוכר אותי, כשאתה היית כיתה י' אני הייתי ב-יב' למדנו באותו הבי"ס, קוראים לי טימור!
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש מצב שאני אלך למר ישראל כמה מהקורס שלי בוינגיט הולכים נראה אולי נצטרף זה יוצא בנתנייה לא? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח לכל מי שטעה השנה אני לא מתחרה , כי בחיים לא עשיתי עליה במסה כמו שצריך , התזונה שלי לא בדיוק לפי הספר , אני רק שומר על X גרם חלבון ביום..
אם השנה יהיה לי עצבים להיכנס לאוף סיזון ולעליה במסה כמו שצריך כמו מתחרה אמיתי אני מאמין שאני יעלה ויביא מקום יפה שנה הבאה אני יהיה בן 18 זה אומר הכי גדול בקטגורייה שלי תרתי משמע :] טימור יא ענק בטח שאני זוכר אותך אתה חבר של אקלר תשאיר פה איסיקיו או משהו נקשקש קצת... עריכה : אתה אמור להיות בן 20 ככה היום לא? פשש איך גדלנו אני רק זוכר שאני הייתי כיתה י' ואתה יב' אתה היית הכי ענק בבצפר ועכשיו אני ירשתי את התואר חח |
![]() |
![]() |