ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-07-07, 19:31   #1
YONI
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלYONI

עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף

תגיד לי משה אתה בעצמך מסוגל לשתות כל היום ,כל יום רק מים שאתה מטיף לאנשים ורומז שהם יקבלו מחלות בעתיד מממתיקים מלאכותיים?
אם כן אני בטוח שאתה מפצה על זה בארוחות צ'יטינג מאוד יפות אז לדעתי עדיף לעשות את ההפך ולא לעלות באחוזי שומן כמו יו יו ואחרי זה לחטב בגלל זה
מדיאט קולה ובמיוחד מדיאט ספרייט לא יקרה ולא קורה שום נזק במיוחד שאין לזה כמעט ערך קלורי
YONI מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-07-07, 20:52   #2
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoni
תגיד לי משה אתה בעצמך מסוגל לשתות כל היום ,כל יום רק מים שאתה מטיף לאנשים ורומז שהם יקבלו מחלות בעתיד מממתיקים מלאכותיים?
אם כן אני בטוח שאתה מפצה על זה בארוחות צ'יטינג מאוד יפות אז לדעתי עדיף לעשות את ההפך ולא לעלות באחוזי שומן כמו יו יו ואחרי זה לחטב בגלל זה
מדיאט קולה ובמיוחד מדיאט ספרייט לא יקרה ולא קורה שום נזק במיוחד שאין לזה כמעט ערך קלורי
כן אני שותה רק מים ואם אני יוצא למסעדות או יציאות עם חברים לאיזה מקום אני יושב על בקבוק דיאט ספרייט או משהו בסיגנון ואם בא לי על אלכוהול אז אלכוהול אבל בקטע היומי אני שותה רק מים כי אני לא מחפש משהו מתוק מסביבי כבר עברתי את שלב הגמילה .
ורק לומר לך שהייתי 4 חודש בחיטוב גרמני לאחרונה מאוד ועשיתי 3 צ'יטים בכל החיטוב הזה ורובם באו בגלל מצב נפשי עקב החיטוב ושום דבר מעבר לזה.
חבל להיות בטוח על דברים כשאתה לא יודע אותם.
ודימי כן למים יש ערך קלורי וכמו שאמרתי הוא שואף לאפס אבל הוא קיים.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה