|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה שאתה היית חופשי לפורנו,זה לא אומר כלום,היום,יש המון אבל המון אתרי פורנו מהתקופה שבו אתה הייתה נער. שאלה,בגיל 10 התחלת לראות פורנו? אני לא אומר שלסגור את הפורנו יפסיק את התרבות הרעה. אני אומר שאחד הגורמים לתרבות הראה היא הפורנו מגיל כל כך צעיר. תסכים איתי שילד שמתחיל לראות פורנו מגיל כזה צעיר,לא ממש יהיה לו כבוד לבנות,הדבר היחידי שיהיה אכפת לו זה רק לזיין. אני לא אומר שכל אחד שיתחיל מגיל צעיר יהיה עם אופי כזה אבל אני בטוח שלפחות הרוב. מה עוד גורם לנוער להיות ככה?חינוך גרוע של ההורים,או אפילו הורים שהם בעצמם גרועים. לזה שהגיב לי,למדינה כן יש חלק בחקיקה דתית,ודוגמא לכך,זה סגירת עסקים בשבת,תחבורה ציבורית ועוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המדינה הזאת מתנהלת בצורה רקובה כבר הרבה זמן, וזה נוגע כמעט בכל תחומי החיים, וחבל שכך. למרות זאת אין לנו ארץ אחרת. החשש היחיד שלי הוא מה יקרה בעוד 50 שנה או אפילו לפני, כשיהיה כאן רוב חרדי, שהרי הם מתרבים בלי הפסקה, ואנחנו נשאר המיעוט. אני מאד מקווה שיהיה לאנשים כמוני עדיין מה לחפש פה.
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני מעריך ש80% מהדתיים עושים צבא,לא מדבר על חרידים. אם אתה לא יודע אל תגיד סתם בסדר? לא משלמים מיסים?שב בלול. |
|
![]() |
![]() |