|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל שלושה עד ארבעה ארוחות "קלות" ביום..בינהם יוגרט\2
אני גם לא מתאמן רציני רק אימונים בייתים שגם בהם אני מרבה לחפף ..אבל אני דופק דיי הרבה ריצות במקום שזה הכי טוב אני מאמין אני גם לא יושן הכי נכון ...:S השאלה היא האם כדי לי לקנות אבקת חלבון..כי אני לא אדע גם מתי לקחת ואם כי כמו שאמרתי אני לא מתאמן רציני... מה לעשות? ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מטרה?
גיל? משקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב \ ירידה באחוזי שומן
17 עכשיו 77 משהו כזה...
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אם אתה לא מתאמן ממש רציני(מכון/איבזור בייתי טוב) אין טעם...תירשם למכון אחי זה עולם אחר מההאימונים המסריחים בבית...אירובי,תפריט חיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה תודה אחי..
פשוט אין זמן וכוחות למכון..
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זמן? למה במה אתה כ"כ עסוק?
כוחות? הרבה הרבה הרבה יותר קשה להתאמן בבית הן פיזית והן מנטלית ופסיכולוגית מאשר במכון..נסה אחי,אתה תודה לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני מכיר מצבים שלא בזין שלך לצאת מהבית ואין לך ראש לצאת עכשיו להתחיל ללכת ע=ד למכון.. לא קורה למלא אנשים? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לי לוקח שעה ורבע להגיע למכון,שעה ורבע לחזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה?? חחחחחחחח איזה סוס ואיזה גרביים אחי אני הכי קטן בפורום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רגע רגע תן לי להבין חח אתה הולך לשם ברגל כן? זה מטורף מה אתה רשום לשם..
אני בקושי רץ שעהo_ם
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח נראה לך ברגל יא גמור..אוטובוס...חחחחחחחח ברגל חחחחח חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי לוקח איזה שעה להגיע למכון. אבל זה שווה את זה. בדרך אתה חושב על כמה שאתה הולך להפציץ באימון.
בל מקרה אם אתה לא לוקח את זה ברצינות אז האבקה לא תעזור לך בכלום. במיוחד כשאתה בחיטוב. מילא היית במאסה אז אפשר לאכול המון המון והרבה חלבון ולגדול, אבל חיטוב זה הרבה הרבה יותר מסובך ומצריך השקעה.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני קם ב5:40 בבוקר , אוכל בסביבות ה 1500- קל ביום , 3 ארוחות , פחות מ100 פחמימות , פועל בניין קורע תתחת 10 שעות עבודה ביום ולפעמים קבלנות 12 שעות , חוזר לבית רץ 8 ק"מ למען סוף החיטוב המזדרגג הזה ולך אין כוחות וזמן??? ואני עוד מתאמן בבית ... עם כול הפיתויים לשבת על המיטה.... לאכול אנטריקוט... תפוס את עצמך בידיים אחי +: אל תיקח הכול באופן דרמטי "התלבטות קשה" כולה אבקת חלבון ... זה כמו שתגיד התלבטות קשה לאכול קופסה של טונה... זה לא שאתה הולך לעשות סייקל 9 חודש
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() בשיא הרצינות, אם אין לך כוח רצון ומוטיבציה, אז פשוט רד מזה.
כמו בחתימה של יוסי, No pain No gain.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תואר? כאב ראש גוף? כאב גוף אהבה? כאב בלב ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תודה רבה רבה לכל מי שהגיב פה אחלה שכנוע הבאתם לי ומרץ אני אלך להתרשמות עוד השבוע! ![]() סוסים ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם אתה צריך עוד חלבון תקנה,זה לא איזה משקה פלא שעושה שרירים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
זה חלבון סה"כ,שמשמש אבני בניה בגוף האדם.(בגדול) ככל שאתה יותר מתאמן,השרירים דורשים יותר חלבון,בגלל זה אנשים שמתאמנים חזק (כמונו)צריכים יותר חלבון מאנשים שלא מתאמנים,או שמתאמנים פעם בשבוע..או פעילות ספורטיבית לא עצימה. |
|
![]() |
![]() |