|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ועכשיו ברצינות, חיטבת 10 קילו לפי מה שאני מבין (מ90 ל79 וב נו 11 קילו :P) אבל זה נראה מהזווית של הצילום (שהיא די גרועה כד"א) שיש אחוז שומן עדיין די גבוה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי עכשיו הוא מעל ל20. חיטוב של 3-5 חודשים והעניין מסתדר. אז תוכל להתחיל מאסה/ להמשיך חיטוב/ מה שעולה על רוחך. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אני ימשיך להוריד במשקל.
בחיים לא הייתי שמן תמיד הייתי רזה ושרירי אבל השמנתי בגלל מחלה קשה (לא על אף אחד פה). רק אם לדוגמא בחדר כושר אמרו לי שאם עושים סטים קטנים במשקל גבוה עובדים על כוח השריר ואם עושים הרבה חזרות במשקלים קטנים עובדים על סיבולת וחיטוב. מה קורה אם עושים במשקלים גדולים הרבה סטים (יותר מ-3 שבכל סט יש 10 חזרות)? איך השריר מתפתח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי שהתחלתי לראות שהמצב לא בדיוק ככה, אחרי שירדתי 13 ק"ג ועדיין לא ראיתי שום סימן לריבועים, הבנתי שכנראה שאני הייתי מעל 20 אחוז. הייתי אז 95 ק"ג על 187 ס"מ, לא נראיתי הרבה אחוזים אבל יש מלא טעויות בהערכות האלו. תמיד נוטים לחשוב שאנחנו הרבה פחות אחוזים ממה שאנחנו באמת. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי עשיתי בדיקת אחוזי שומן וירדתי בהרבה אחי. (הזה עם הבריכה)
וזה לא 20. זה היה יותר אבל בגלל שאני יחסית לא הכי גבוה (אני בן 16 ואני עליתי בזמן ושספרתי היום גבהתי עוד סנט וחצי אני עכשיו מטר 74). הקוביות באות בדרך כלל (מניסיון קודם שפעם חיטבתי) שיש אחוז מאוד נמוך של שומן בגוף. השאלה באיזה גיל אתה ומה הגובה שלך? רק אל תקשיב לנטחנים כמו troya. מה שמשה אמר זה נכון וגם הקטע שלא משנה כמה תרד עדיין ישאר קצת שומן, למרות שהיו מקרים (קראתי) שאנשים הגיעו ל-4 % שומן וכמעט מתו. |
![]() |
![]() |