|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בנוגע לשרירי ידיים.
36 ס''מ לחמש חודשים זה נראה בסדר? סה''כ אם אני מרזה גם השומן מסביב לידיים יורד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מספיק לזבל ת'שכל. בגובה שלי ראיתי אנשים אפילו עם 40 ס''מ שלא לוקחים שום דבר פרט לחלבון. ובנוגע לג'ינו, עוד פעם, חד וחלק, זההה לאאא ג'ינווו!!! אלא אם כן מישהו פה מתיימר להיות מנתח פלסטי. וגם לא הייתי אומר על אף איבר של מישהו אחר מגעיל (קצת תמיכה פה). פרט לזה יש לי מבנה גוף אנדומרפי אז אני עולה בקלות במשקל ויורד בקלות. (זה חרא להרזייה אסור לי לאכול כלום). אם אני עכשיו מתחיל ללכת ולאכול חלבון מסודר ולדפוק כל יום ארוחות בצורה מסודרת אני מפתח לך תוך חודש ל-40 זה בלי קשר זה יותר קשור לכמות גם אבל אני מעדיף קודם לרזות :} |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() וואי אחי אני מצטער שאני (הראשון) שאומר את זה אבל:
dud! you got tits! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() and u aint got no brain so thats make us equal {:
סבבה לא נעלב אבל בלי שום קשר זה לא ג'ינו. לג'יני מאלדין יש ג'ינו חח. (הוא באמת נראה קצת מנופח) אני לא נפגע אני דווקא מסכיםץ לא הייתי הולך לרופא אם לא הייתי חושב שהחברה פה צודקים וזה מצריך בדיקה, נכון? נכון, אבל בדקתי זה לא גינו זה סתם שומן מסביב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
![]() ועכשיו ברצינות, חיטבת 10 קילו לפי מה שאני מבין (מ90 ל79 וב נו 11 קילו :P) אבל זה נראה מהזווית של הצילום (שהיא די גרועה כד"א) שיש אחוז שומן עדיין די גבוה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי עכשיו הוא מעל ל20. חיטוב של 3-5 חודשים והעניין מסתדר. אז תוכל להתחיל מאסה/ להמשיך חיטוב/ מה שעולה על רוחך. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |