|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני מזה עשו לו שטיפת מוח ? מה הם כבר עשו לו ? יש חוקים בתורה ובתלמוד שלמשל לשמור את מצוות ה' - חיים ארוכים יותר והצלחה וכאלה.. אתה אחד המפגרים נשבע לך אתה מבלבל תמוח... תשאל אותו אפילו בעצמך .. ואפילו הדתיים שלעבר כאן יגידו לך את זה (מתן 16 וTAUS )י |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איש איש באמונתו יחיה ואין בתורה שום שטיפת מוח... מקסימום מכריחים ילדים קטנים ביסודי לקום ב7 וחצי לתפילת שחרית.. *WOW* שאתה גודל אתה רואה שאתה תעשה את זה בעצמך ( אני מדבר על מי שדתי ) ולא קרה פעם אחת שהחרדים לקחו ממישהו כסף או חטפו ילדים או רצחו או דברים כאלה וגם אין תשטויות האלה של המיסיונרים שהם נוגעים במישהו והוא "עף " אתם באמת חושבים שנוצרנו ככה סתם? מה אתם אומרים על סיאנס? איך זה שאי אפשר לעשות אותו ביום שבת? ( בחיים לא אי אפשר ביום שבת בחיים) זה מוכיח שהנצרות זה חרטא בגלל שיום הקודש שלהם זה בכלל ראשון והמוסלמים זה בכלל חרטא.. חח אלהים ערבי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע מה המיסיונרים עשו לך בילדות שאתה שולל גם את החב"דניקים ומשווה אותם אליהם שזה ממש תשובה של בן אדם דפוק. אבל אם אתה יהודי לפחות תהיה גאה בזה כי לא נראה לי שאתה גאה בזה. כל איש בדתו מאמין שהיא מובחרת אבל לנו בפירוש רשום שאנחנו העם המובחר ה' ברא את כל העמים ואוהב את כל העמים אבל הוא "אהב אותנו יותר מכל". אנחנו העם המובחר בארץ המובחרת. פאניק אם חבר שלך נדפק זה לא אומר שכולם ככה,מנסים להחזיר בתשובה. בגלל זה שונאים אותנו בעולם הזה. רואים יהודי עושה משהו ישר כל היהודים ככה. בגלל דיעות כאלה. אם הוא נדפק לא אומר שכל הדתיים דפוקים ולי יש חברים דתיים שרמת האינטלגנציה שלהם בשמיים אנשים זהב שלא מנסים להחזיר בתשובה.אני לא יודע מה עובר עליכם אני חושב שזה הפורום היחידי בארץ שיש בו כל-כך הרבה אנשים שמגלים שנאה כלפיי דתיים יהודי שונא יהודי איפה נשמע דבר כזה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
בינתיים אלוהים במקום לעזור ליהודים עסוק כל היום בלהעניש אותם ולהרוג אותם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אפילו תשאל רב ה' לא מעניש אף אחד. למה שיעניש אם הוא אוהב את כולם במידה שווה?הוא לא שונא אף אחד ובטח שלא יעניש. זה רק ביטוי "ה' לוקח את הטובים",זה לא אומר שזה מה שקורה נכון? ה' לפחות בזמנים של היום כבר לא מתעסק בחיי היומיום של האנשים ולא מעניש אף אחד. אין לי ממש סיבה למה אנשים מתים כי אם אני ידבר על גורל אני ינסה לסתור את עצמי וחבל על הוויכוח הזה. שוב פעם זה הולך להיות דיון על דת.כמה כאלה היו לנו כבר בפורום?תן לי לחשוב אמממ..123098120931 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ולא אני דפוק ולא מפגר,פשוט אדם שמנסה לנהל שיחה באופן רציני. ואתה יודע מה פעם תפסתי ממך כלי..אבל זה היה פעם. עכשיו זה מראה לי כמה אתה תינוק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ציטוט:
אתם הרוסים בדרך כלל חושבים ככה .. למה נראה לך יש כל כך הרבה דתיים???????? כל מי שניכנס לזה קצת יכול להישאב לזה מהכוח הגדול של התורה ..אז אל תגיד שזה סתם! וכן התורה שלנו היא התורה הובחרת והדת המובחרת..! כי אם היית מבים בזה קצת היית יודע! אני מבין בזה והדת שלנו נוצרה ראשונה כל שאר הדתות זה חיקוי עלוב של היהדות!!! תתחילו להרגיע קצת שאתם מדברים על הדת היהודית לפני שיקרו לכם דברים רעים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אנטון גם אני הייתי כמוך,ולא שעכשיו אני דתי או משהו,אבל הייתי אנטי לגמרי אמרתי זין נו מה זה השטויות האלו כולה כמה ספרים מפגרים אבל אם תקדיש כמה דקות ותקרא את החוקים תראה שיש הגיון רב במה שנכתב לפני אלפי שנים!למשל "נטילת ידיים"מצד אחד נראה לך מנהג דתי,אבל זה מה שאולי שימר את חייהם ובריאותם של היהודים כי אלו חוקי נקיון שלאחר שנים רבות גילו שהם חשובים או למשל התפללות בקבוצות "מניין" של עשרה, מה ששמר על היהודים שיחיו בקבוצות אחד עם השני וכך לא התבוללו יותר מדי ונעלמו,איך אתה מסביר שרק היהדות נשארה?אתה חייב לקרוא מעט בכמה ספרים זה אולי לדעתך מטופש אבל ממש מעניין איך כתבו דברים כאלו חכמים שמתייחסים אפילו לימים של עכשיו ובכלל,יש המון צפנים ודברים מעניינים בתנ"ך זה לא סתם סיפור דבילי כמו סיפורי מוחמד וישו,אתה חייב לקרוא ולהבין לפני שאתה שולל כל דבר מראש.
נקודה למחשבה עריכה:נו סוזוקי אפילו טוב יותר,ואנטון דרך אגב היהדות בניגוד לדתות אחרות לא כופה על אנשים להיות יהודים היא רוצה להיות דת של מעט אנשים בגלל זה גיור הוא תהליך קשה מאד ולא להגיד איזה 5 פעמים משפט ערבי מטומטם והנה אתה מוסלמי...זה משהו אחר אתה אפילו לא מבין כי אתה שולל הכל מראש
![]() |
#13 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הכול בסדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
קודם תראה לי את אלוהים ואז נדבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() ציטוט:
מה זה תראה לי את אלוהים מה?! למדת פעם תורה או משנה או גמרא שאתה יודע על מה אתה מדבר??? "..אין לו דמות הגוף ואין לו גוף.." בגלל שאתה מנותק מזה כל כך אתה חושב ככה אם היית נכנס לזה קצת היית מאמין . |
|
![]() |
![]() |