|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין פה אפילו אחד שנמצא ב120 קילו על 25 אחוז שומן גם אם הוא יהיה 4 מטר.
זה בנאדם שהמסה שלו ב0 אחוז שומן זה 90, משמע מישהו שמתחרה ב95 קילו לפחות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתם בכלל הבנתם למה התכוונתי?
![]() דיברתי על זה שלכל אחד יש מטרות שונות... ומישהו על 120 ק"ג ו25 אחוזי שומן צריך לרדת דחוף ולהתחטב... =\ לא חושבים? או שלקחתם תדברים שלי ודיברתם על משהו אחר לא הבנתי כלום... חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
גדולים ותבין, 120 ק"ג על 25 % שומן, מבחינת מראה, רואים הפרדות בין הבייספס לטרייספס ולכתף, רואים שהבן אדם מתאמן, מבחינת פרופורציה היד שלו תיהיה לפחות איזה 45 ס"מ, כמובן שזה סתם מספרים, קיצר זה בן אדם גדול מאוד מאוד מאוד, מבחינת שריר.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני דווקא לא כזה חדש בעסק, וקראתי בערך את כל המאמרים באתר לפני הרבה חודשים...
אבל... אנשים, אתם עדיין לא הבנתם את הכוונה שלי... =\ לכל אחד יש את המטרות שלו. שחיף ירצה לעלות במסה, שמן ירצה להתחטב. פיתחתם תגובה שלי לאחד לוויכוח המוני... אל תפסו במילה על כל דבר ![]() תהיו לי בריאים חחח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני נראה לך שחיף?
=\ ואני לא רוצה להיכנס לתקופת עלייה במסה, טוב לי מאוד כמו שהגוף שלי עכשיו תאמת. השיפורים שהייתי רוצה שיהיו בו יבואו רק אם כל הגוף יגדל עוד ואני לא בטוח שזה מה שאני רוצה. אז אל תכניס אותי לקטגוריות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך עלייה במסה יש לך עוד הרבה לגדול! פשוט החיטוב שלך נותן לגוף שלך להיות מרשים אבל בתכלס אין לך הרבה מסה
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מעניין אותי, אתה שומר על תפריט תזונה מסודר?
|
![]() |
![]() |