|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
הנתיב הזה לא מתרחש כאן אצל אף אחד, אם הוא יתרחש אז תהיה לכם מולקולת שומן שיכולתם לקבל מלאכול שומן, כאשר 20% ומעלה מהקלוריות שהיא סיפקה בוזבזו על הדרך (אכילת שומן "מבזבזת" הרבה פחות), כאשר יש לה עוד דרך לעשות לכיוון תאי השומן שלכם, וכנראה להתפרק בחזרה במהלך היום. כשאך ורק אם הגעתם במקביל גם לעודף קלורי, הגוף ימצא כבר את הדרך להשאר עם יותר שומן ממה שהתחלתם באותו היום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גל, ה20% מבוסס על מספר שלקחת מהיכן שהוא, או הערכה?
לא רק אותך זה מעניין... אגב, אולי זה בגלל שרק ריפרפתי על הנושא ,אבל רק בשביל להבהיר כי הניסוחים כאן קצת מעורפלים, אם יש לך עודף של חומצות אמינו בגוף, אז רק במאזן קלורי חיובי אחרי שלא אכלת מספיק שומן הן יעברו את המסלול המדובר? כלומר, לגוף יותר יעיל להשתמש בהן ישירות לאנרגיה וזה מה שהוא עושה, כשבעצם המעבר מתקיים בעיקר על בסיס חוסר בשומן ולא על בסיס חסך במקורות אנרגיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
אז תיקח את ההשקעה האנרגתית שנדרשה על מנת לפרק את חומצת האמינו לשלדה הפחמני עד ליצירת מולקולת גלוקוז, ומשם תוסיף את הערך שלו במצב של DNL. להערכתי זה יהיה גבוה, כאשר לרשום "מינימום 20%", כמו שעשיתי, יהיה הדבר הנכון לאור המצב (ההערכות). |
|
![]() |
![]() |