ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-06-07, 10:50   #11
gal.T
צוות ישראלבודי
 
הסמל האישי שלgal.T
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
חומצות אמינו גלוקגוניות בלבד יכולות להפוך לגלוקוז.
חומצות אמינו קטוגניות לא יכולות להפוך לגלוקוז, והן הופכות לאצטואצטט, או לאצטיל קו אנזים, ומה שהופך לאצטיל קו אנזים, יכול להפוך לחומצת שומן
יהיה מעניין אותי לראות מה העלות האנרגתית של חומצת אמינו שעוברת כלכך הרבה נתיבים עד לתוצר סופי של מולקולות שומן. אולי אני אחפש קצת מספרים, כי בכל זאת, מולקולה של גלוקוז הבוחרת בנתיב ה'דה נובו' מראה TEF דומה לזה של חלבונים. ככה שבמצב הזה נצפה לאפקט תרמי עוד יותר משמעותי.
__________________
-צוות ישראלבודי- 039690283
Gal.T@hotmail.com
GalAga@israelbody.org

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים