|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אני חייב לציין משהו. יש כאן בעיות בניסוח התגובות, אני מדבר בעיקר באשכול השני ששם התפתח הדיון.
יעקוב, "הזברה" אמר באשכול השני שחלבון לא מומר לשומן באופן ישיר, ואתה אמרת "דווקא כן". כדי שחלבון יומר לשומן, הוא צריך לעבור תחילה דה-אמינציה. אחרי שהוא עובר את התהליך, דינו כדין גלוקוז לכל דבר. אז למה אמרת "דווקא כן"? אני זוכר שבאשכול "תדירות הארוחות" היה סיפור דומה עם גל, שהדגיש לא אחת שאין ביכולתה של חומצת אמינו להפוך לשומן (באופן ישיר). |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
חבר VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
חומצות אמינו קטוגניות לא יכולות להפוך לגלוקוז, והן הופכות לאצטואצטט, או לאצטיל קו אנזים, ומה שהופך לאצטיל קו אנזים, יכול להפוך לחומצת שומן
|
|
|
|
#3 | |
|
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
חבר VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
אבל זה לא העניין גל. העניין הוא שקיימים נתיבים אלו, ושלא כל חומצת אמינו הופכת קודם לגלוקוז ורק אח"כ לשומן.
|
|
|
|
#5 | |
|
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
ציטוט:
בכל מקרה, רובן גלוקוגניות. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
אבל לא הבנתי משהו. מה צריך לקרות כדי שחומצת אמינו תהפוך לאצטיל קו-אנזים? |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
מה צריך לקרות? שיהיה עודף חלבון. אז חומצת אמינו קטוגנית עוברת דה-אמניציה, ונשאר שלד פחמני. השלד הפחמני הופך לאצטיל קו אנזים ויכול להשרף לאנרגיה או להפוך לחומצת שומן בעודף אנרגיה.
|
|