|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#104 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדיוק, אתם מדברים פה על בנאדם גדול, והוא לא חיי יומיים מול הגופות, המשטרה אמרה מקסימום כמה שעות וגם זה לא בדיוק בטוח. בקיצור אל תתעסקו פה בשטויות, זה בנאדם ענק כריס בנואה, ואתם סתם מכפישים את שמו.
|
![]() |
![]() |
#105 |
הושעה
|
![]() אני רציני, התחלקתם על השכל. כן, אני מסכים שזה לא טוב שבן אדם ומשפחתו מתים - הייתי מעדיף שהם היו נשארים חיים ונהנים.
אבל אתם הגזמתם לגמרי. איך לעזאזל יש לכם דמעות בעיניים? קרוב שלכם חס וחלילה מת?! אולי גם תפסלו פסל לכבודו? אני באמת הייתי רוצה להגיד שאני משתתף בצער הקרובים אליו אבל אני פשוט לא מרגיש כלום. הספורטאי האהוב עליי, ג'ון פאל סיגמרסון - מת לפני יותר מ - 14 שנה. אני פשוט מעריץ את הבן אדם הזה, אבל רציני, אני לא עצוב, לא מרגיש שום מחסור או געגוע. כמובן שהייתי שמח לראות אותו מתחרה גם שנים אחרי מותו אבל במישור הרגשי אני לא מרגיש כלום. כשסבא שלי מת - הרגשתי. היינו בעלי אותו בשר ודם וחווינו הרבה חוויות ביחד. הבן אדם מת. מליונים באפריקה ובכל העולם מתים. ורמת ההיכרות האישית שלכם איתם היא בערך כמו עם כריס הזה. אז תסבירו לי - למה? איך? ותסבירו לי עוד דבר אחד - איך בדיוק הוא ספורטאי דגול? בכל מקרה - אם עצוב לכם, אני משתתף בצערכם. זה לא טוב כשבן אדם מת - אני פשוט לא מבין איך אתם מצליחים להתרגש כל כך כשבן אדם זר לחלוטין מת.
#106 |
חבר פעיל
|
![]() לבנאדם מגיע להירקם בגיהנום (אם יש כזה דבר) על מה שהוא עשה.
במה פשע בנו בן ה-7 שהוא היה צריך לרצוח אותו? |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
הושעה
|
![]() מה התרומה האדירה שלו לאנושות שאנחנו מחללים את כבודו? כשאנשים מדברים זבל על אנשים כמו פרדי מרקיורי, קורט קוביין או אפילו ג'ון פאל סיגמרסון (שאגב "תרמו" לאנושות הרבה יותר) אני כמובן לא מסכים, אבל אני לא אומר לאף אחד לערוך שום דבר ולא מנסה לחנך אף אחד בגלל שאף פעם לא היה לי קשר רגשי עם האנשים הנ"ל.
#109 |
חבר פעיל
|
![]() אחד החביבים
![]()
#110 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה לכו לתהום שאולה נבלות..תעשו שיחת וועידה תלכלו לכו על המת ולא פה..זה כזה שקוף שכל מטרה שלכם זה לעצבן..איזה נחיתות..על תדברו עליו יותר פה בסדר?!
http://youtube.com/watch?v=okXRB3qnue0 |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היה מתאגרף לא רע, אבל שוב אני מזכיר לכולכם.. הבן של זונה הזה רצח ילד בן 7 חסר אונים. בנוסף הוא רצח גם את אישתו. מתאגרף גדול ככל שהוא היה..... זה לא מקנה לו שום זכות לרצוח. הבן אדם צריך להירקב בגיהנום. |
|
![]() |
![]() |
#112 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#113 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם חושבים על אותו אחד שנסע מסומם ושיכור והרג 5 אנשים שהאח התיאום שלו בנייהם?
הוא חתיכת אידיוט שצריך לקבר חי! וזה לא משנה מה הוא עשה בחיים שלו, מצידי שילך ויתרום מיליונים לילדים באפריקה. שמישהו לוקח חיים שהם לא שלא אותו אחד נחשב לבן אדם שפל ונבל שאין כמותו, לא צריך להלל ולא צריך לפאר את הדברים שלו. איך לעזעזל היית מרגיש אם אישתו הייתה מישהי אתה מכיר? קיצר אם הגירסה שכרגע רצה היא נכונה כריס בנואה צריך להמחק מההיסטוריה של האנושות. |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#117 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אכפת לי מה אתה חושב ותאמין לי שהוא היה המתאבק שהכי אהבתי שם בWWE שבנאדם לוקח חיים של מישהו שהם לא שלו הוא לא ראוי להזכר בכלל. |
|
![]() |
![]() |
#118 | |
חבר פעיל
|
![]()
|
|
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() באמת מתן, רק על סמך השיחה הזאתי ובלי שום דבר נגדך, אתה אידיוט.
|
![]() |